Kiinalainen astrologia | 12 eläinmerkkiä | Kukko

kiinalainen astrologia eläinten merkit

Kukko
Kiinalainen astrologia
Kukot ovat sosiaalisia olentoja. Unelmatyyppi, aina moitteettoman tyylikkäästi pukeutunut, erittäin hyvin hoidettu ja ylellinen. Kukot nauttivat huomion keskipisteestä olemisesta, ihailusta, huomiosta ja he voivat tehdä melko melodramaattisia tekoja, jos he tuntevat olonsa huomiotta. Huolimatta halustaan ​​seurustella melkein kenen tahansa ja kaikkien kanssa, Kukot eivät ole pinnallisia. He pelaavat avoimilla korteilla ja kunnioittavat niitä, jotka tekevät samoin.

He ovat erittäin käytännöllisiä, erittäin loogisia, havainnointikykyisiä, havainnointikykyisiä ja heillä on erinomaiset analyyttiset taidot. Heidän huomionsa yksityiskohtiin tekee niistä sopivia kaikkeen, mikä vaatii huolellista analysointia. Tehtävästä riippumatta Rooster on rehellinen ja perfektionisti.

Kukko haluaa hallita ympäristöään, johon kuuluvat kaikki siellä olevat. Kukot pitävät kodin moitteettoman siistinä ja odottavat puolisoltaan, kämppäkavereiltaan ja perheenjäseniltään yhtä korkeaa tasoa. Tämä voi johtaa kitkaan muiden merkkien kanssa, jotka suhtautuvat näihin suhteisiin kevyesti.

Olennaista on, että Kukkolla on kumppani, joka ymmärtää Kukkojin peruskonservatiivisuuden. Oikean kumppanin kanssa Kukko on uskollinen, vakaa, rakastava ja tukeva. Jos Kukko ei tule toimeen kumppaninsa kanssa, hän tuntee itsensä usein esiintymisextraksi Kukkojnin yksityisteatteriesityksissä.

Kukko olisi hyvä oppia arvostamaan sydäntään ja sieluaan yhtä paljon kuin ulkonäköään. Samoin Kukko voi usein hyötyä “elä ja anna elää” -filosofian harjoittamisesta ja lakkaa sekaantumasta niin paljon muiden ihmisten elämään.

Paras kumppani on Härkä!Kiinalaiset horoskooppimerkit: Härkä
Kiinalaiset horoskooppimerkit: RottaKiinalaiset horoskooppimerkit: Hevonen
Vältä kontaktia Rotta ja Hevosen!

Navigation Yleiskatsaus Navigation Etsi Eläimet Navigation Kumppani

Kiinalaiset eläimet
Sinulla on neljä!

Sinulla on useampi kuin yksi kiinalainen eläin. Itse asiassa sinulla on neljä! Ensisijainen kiinalainen eläimesi on syntymävuodeltasi, mutta sinulla on myös eläin syntymäkuukautesi sekä eläin syntymäpäivänäsi ja syntymäaikasi.

Kiinan eläinradan eläimet | Kaksitoista kiinalaista eläintä | Yhteensopivuus | Kukko

SYNTYMÄVUOSI
ULKOELÄIN

Syntymävuotesi eläin edustaa ulkoista minääsi. Miten sinut yleensä nähdään ja luonnehditaan. 2029, 2017, 2005, 1993, 1981, 1969, 1957 jne. syntyneet ovat syntyneet kukon vuonna.

Kiinalainen horoskooppi | Kaksitoista kiinalaista eläintä | Kukko, syyskuu, kuukausi 8, Du

SYNTYMÄKUUKAUSI
SISÄELÄIN

Syntymäkuukautesi eläin edustaa sisäistä  | Sisäinen eläimesi. Miten koet itsesi ja haluat, että muut näkevät sinut. Jos olet syntynyt syyskuussa, 8. kuussa (Du), 6.9 – 5.10, sinulla on Kukko sisäisenä eläimenäsi.

Kiinalainen eläin | Viikonpäivät | Lauantai | Härkä, kukko, tiikeri

SYNTYMÄPÄIVÄ
TOSI ELÄIN

Syntymäpäiväsi eläin on todellinen eläinsi. Sinulla on yhä enemmän tämän eläimen ominaisuuksia vanhetessasi. Jos haluat tietää, minä päivänä synnyit, löydät sen täältä. Kukon viikonpäivä on lauantai.

Kiinalainen horoskooppi | Kaksitoista kiinalaista eläintä | Päivän tunnit

SYNTYMÄTUNTI
SALA ELÄIN

Syntymäaikasi eläin edustaa salaista persoonallisuuttasi, persoonallisuuden piirteitä, jotka sinulla on, mutta jotka piilottelet ulkomaailmalta. Nämä voivat olla sekä negatiivisia että positiivisia. Jos olet syntynyt 17-19, sinulla on kukko salainen eläimesi.

Tämä tarkoittaa, että sinua eniten motivoi olla keskellä. Olla ihailtu, huomattu. Huolimatta halustaan seurustella melkein kenen tahansa ja kaikkien kanssa, Roosterit eivät ole matalia. He pelaavat avoimilla korteilla ja kunnioittavat niitä, jotka tekevät samoin. Jos olet joskus halunnut olla loistava orkesterinjohtaja kaikille ympärilläsi ja saada siitä arvostusta, se voi johtua siitä, että salainen henkilöllisyytesi haluaa tulla esiin.

Kiinalaiset eläimet | Kukko

Kiinalainen astrologia
Ystävysty vuosittaisen eläimesi kanssa!

Tapa hyötyä nopeasti kiinalaisesta astrologiasta on muistaa, että mitä suurempi harmonia, Yin-Yang, joka voidaan luoda missä tahansa tilanteessa – sitä suurempi on suotuisa kohtalo, onnellisuus ja vauraus.

Tämä tarkoittaa, että olet tietoinen asemasta, joka mahdollisesti tuo suurimman edistyksen, onnellisuuden, vaurauden ja onnen kiinalaiselle eläimellesi. Koska tämän optimaalisen aseman oletetaan kuitenkin olevan luonteeltaan epävakaa, sitä voi olla vaikea ennustaa, puhumattakaan tietoisesta ja määrätietoisesta saavuttamisesta ja ylläpitämisestä.

Navigointisi kohti optimaalista sijaintia on siis asia, johon sinun tulisi usein kiinnittää huomiota. Kurssia on säädettävä jatkuvasti. Ajatus, jossa pyritään jatkuvasti kohti optimaalista harmoniatilaa, on elämäntapa.

Arvioimaan, mikä toiminta vie sinut optimaalisen harmonian tilaan, saat apua kiinalaisilta eläimiltä.

Tunnet oman kiinalaisen eläimesi ja muistat kaksi eläintä, joiden kanssa olet sopusoinnussa, sekä kaksi eläintä, joiden kanssa olet vähiten yhteensopivia. Tämä koskee kaikkia ihmisiä, jotka kohtaavat polkusi – työhön liittyviä, yksityisiä, sosiaalisia jne. Tietyillä tyypeillä voit helposti luoda vaurautta, ystävyyttä, kunnioitusta ja molemminpuolista iloa. Ja sitten on kyse näiden ihmisten läsnäolon tiedostamisesta ja edistämisestä elämässäsi.

Näin saat viisautta, iloa ja apua kiinalaisesta astrologiasta. Ensinnäkin, unohda, että olet yhteydessä erilaisiin eläinmerkkiin, unohda monimutkaiset laskelmat, unohda kaikki, mitä sinun on katsottava muistaaksesi!

Etsi vain kiinalaisen vuoden eläin, tutustu siihen hieman, ja olet jo hyvällä matkalla houkuttelemaan onnea, vaurautta, rakkautta, hyvää terveyttä, hyvää mielialaa ja yleensä pitkää onnellista elämää.

Kokeile!

Navigointi Yleiskatsaus NavigointiEtsi eläimiä NavigointiKumppani