Kiinalainen astrologia | 12 eläinmerkkiä | Lohikäärme

kiinalainen astrologia eläinten merkit

Lohikäärme
Kiinalainen astrologia
Lohikäärme on yksi vahvimmista ja onnekkaimmista eläimistä. Lohikäärme on antava, älykäs ja tietää tarkalleen mitä haluaa ja on päättäväinen saavuttaa sen. Lohikäärmeillä on luonnostaan ​​hurmaavia persoonallisuuksia ja heillä on usein paljon karismaa, mikä tarkoittaa, että he voivat vaikuttaa ikätoveriinsa ja ovat usein huomion keskipisteessä.

Lohikäärmeet ovat suosittuja yksilöitä, vaikka niitä joskus pidetäänkin tyhminä ja upeina taisteluissa. Lohikäärmeet suosivat vaativia tilanteita arjen rutiinien sijaan ja ovat täysin tietoisia olemassa olevista säännöistä, mutta ovat erittäin tietoisia siitä, että ne on tehty kaikkia muita varten.

Lohikäärmeillä sanotaan olevan suuri onni rakkaudessa. He elävät, ajattelevat ja toimivat isosti. Heidän ylpeytensä ja omavaraisuutensa voivat estää heitä hakemasta apua, vaikka he sitä todella tarvitsisivat. Lohikäärmeillä on tarpeeksi itsessään, mutta ne viihtyvät suhteissa muiden kanssa, joilla on myös suuria käsien liikkeitä.

Lohikämärerin iso ego voi jäädä heidän tielleen, mutta useimmiten näillä “elämää isommilla” olennoilla on taito käynnistää suuria projekteja ja pitää joukkoja motivoituneena niihin.

Lohikäärmeet syntyvät onnellisina ja tämän ominaisuuden kautta he saavat usein merkittäviä aineellisia hyödykkeitä. Raha ei kuitenkaan ole tämän merkin päämotivaatio. Valta on se, mihin lohikäärmeet pyrkivät ja minkä he tuntevat ansaitsevansa. Haavoittunut tai pahoinpidelty Lohikäärme on surullinen näky. Tämä upea olento kieltäytyy ottamasta tappiota vastaan ​​pienimmälläkään arvokkuudella.

Ongelmiin joutuminen Lohikäärmen kanssa ei tietenkään ole hyvä idea. Lohikäärmeiden tulee oppia tasapainottamaan menestyksen halunsa kunnioittamaan elämän pieniä iloja ja yleensä kiinnittämään huomiota työskentelyyn suvaitsevaisuuttaan ja joustavuuttaan.

Paras kumppani on Apina!Kiinalaiset horoskooppimerkit: Apina
Kiinalaiset horoskooppimerkit: VuohiKiinalaiset horoskooppimerkit: Härkä
Vältä kontaktia Vuohien ja Härkän!

Navigation Yleiskatsaus Navigation Etsi Eläimet Navigation Kumppani

Kiinalaiset eläimet
Sinulla on neljä!

Sinulla on useampi kuin yksi kiinalainen eläin. Itse asiassa sinulla on neljä! Ensisijainen kiinalainen eläimesi on syntymävuodeltasi, mutta sinulla on myös eläin syntymäkuukautesi sekä eläin syntymäpäivänäsi ja syntymäaika .

Kiinan eläinradan eläimet | Kaksitoista kiinalaista eläintä | Yhteensopivuus | Dragon

SYNTYMÄVUOSI
ULKOELÄIN

Syntymävuotesi eläin edustaa ulkoista minääsi. Miten sinut yleensä nähdään ja luonnehditaan. Ihmiset, jotka ovat syntyneet 2024, 2012, 2000, 1988, 1976, 1964, 1952 jne. ovat syntyneet lohikäärmeen vuonna.

Kiinalainen horoskooppi | Kaksitoista kiinalaista eläintä | Lohikäärme, huhtikuu, kuukausi 3, Chen

SYNTYMÄKUUKAUSI
SISÄELÄIN

Syntymäkuukautesi eläin edustaa sisäistä eläintäsi. Miten koet itsesi ja haluat, että muut näkevät sinut. Jos olet syntynyt huhtikuussa 3. kuukaudessa (Chen), 6.4–5.5, sinulla on lohikäärme sisäisenä eläimenäsi.

Kiinalainen eläin | Arkisin | Tiistai | Lohikäärme

SYNTYMÄPÄIVÄ
TOSI ELÄIN

Syntymäpäiväsi eläin on todellinen eläinsi. Sinulla on yhä enemmän tämän eläimen ominaisuuksia vanhetessasi. Jos haluat tietää, minä päivänä synnyit, löydät sen täältä. Lohikäärmeen viikonpäivä on tiistai.

Kiinalainen horoskooppi | Kaksitoista kiinalaista eläintä | Päivän tunnit

SYNTYMÄTUNTI
SALA ELÄIN

Syntymäaikasi eläin edustaa salaista persoonallisuuttasi, persoonallisuuden piirteitä, jotka sinulla on, mutta jotka piilottelet ulkomaailmalta. Nämä voivat olla sekä negatiivisia että positiivisia. Jos olet syntynyt tunteina 7–9, sinulla on salainen eläimesi lohikäärme.

Tämä tarkoittaa, että syvällä motivoivat todella suuret projektit, ne, jotka vaativat suuria käsien liikkeitä ja joissa este on melko korkea. Lohikäärme on usein “elämää suurempi” olento, joka elää, ajattelee ja toimii suurena. Joten jos sinulla on joskus suuria suunnitelmia ja sinulla on suuri halu jättää suvaitsevaisuus ja joustavuus sivuun, se voi johtua siitä, että salainen identiteettisi haluaa leikkiä.

Kiinalaiset eläimet | Lohikäärme

Kiinalainen astrologia
Ystävysty vuosittaisen eläimesi kanssa!

Tapa hyötyä nopeasti kiinalaisesta astrologiasta on muistaa, että mitä suurempi harmonia, Yin-Yang, joka voidaan luoda missä tahansa tilanteessa – sitä suurempi on suotuisa kohtalo, onnellisuus ja vauraus.

Tämä tarkoittaa, että olet tietoinen asemasta, joka mahdollisesti tuo suurimman edistyksen, onnellisuuden, vaurauden ja onnen kiinalaiselle eläimellesi. Koska tämän optimaalisen aseman oletetaan kuitenkin olevan luonteeltaan epävakaa, sitä voi olla vaikea ennustaa, puhumattakaan tietoisesta ja määrätietoisesta saavuttamisesta ja ylläpitämisestä.

Navigointisi kohti optimaalista sijaintia on siis asia, johon sinun tulisi usein kiinnittää huomiota. Kurssia on säädettävä jatkuvasti. Ajatus, jossa pyritään jatkuvasti kohti optimaalista harmoniatilaa, on elämäntapa.

Arvioimaan, mikä toiminta vie sinut optimaalisen harmonian tilaan, saat apua kiinalaisilta eläimiltä.

Tunnet oman kiinalaisen eläimesi ja muistat kaksi eläintä, joiden kanssa olet sopusoinnussa, sekä kaksi eläintä, joiden kanssa olet vähiten yhteensopivia. Tämä koskee kaikkia ihmisiä, jotka kohtaavat polkusi – työhön liittyviä, yksityisiä, sosiaalisia jne. Tietyillä tyypeillä voit helposti luoda vaurautta, ystävyyttä, kunnioitusta ja molemminpuolista iloa. Ja sitten on kyse näiden ihmisten läsnäolon tiedostamisesta ja edistämisestä elämässäsi.

Näin saat viisautta, iloa ja apua kiinalaisesta astrologiasta. Ensinnäkin, unohda, että olet yhteydessä erilaisiin eläinmerkkiin, unohda monimutkaiset laskelmat, unohda kaikki, mitä sinun on katsottava muistaaksesi!

Etsi vain kiinalaisen vuoden eläin, tutustu siihen hieman, ja olet jo hyvällä matkalla houkuttelemaan onnea, vaurautta, rakkautta, hyvää terveyttä, hyvää mielialaa ja yleensä pitkää onnellista elämää.

Kokeile!

Navigointi Yleiskatsaus NavigointiEtsi eläimiä NavigointiKumppani