Kiinalainen astrologia | 12 eläinmerkkiä | Hevonen

kiinalainen astrologia eläinten merkit

Hevonen
Kiinalainen astrologia
Hevoset ovat selvästi yksilöitä. He ovat erittäin älykkäitä ja ystävällisiä. Hevosvuonna syntynyt henkilö on vahvatahtoinen, itsenäinen ja toimii itsenäisesti riippumatta siitä, mihin huomio on suunnattu. Koska hevonen on nopea ajatteleva ja päättäväinen, se on vahvin avoimissa tilanteissa ja tunnelmissa.

Hevoset ovat hyviä raha-asioissa ja energisiä yksilöitä, jotka muuttuvat nopeasti levottomaksi ja jotka usein nähdään siirtymässä projektista toiseen, työllistymiseen. Hevoset pitää matkustamisesta.

Hevosetin on helppo löytää kumppani. Heillä on raaka seksuaalinen vetovoima, joka houkuttelee kaikki muut merkit. Heidän on hieman vaikeampaa pitää kiinni kumppanistaan. Koska heillä on sisäinen kaipaus itsenäisyyteen, vapauteen ja yleensä uinuva kaipuu, he kokevat rakkauden nopeasti sitovana Merkillä on erinomaiset kyvyt viettelyn taitoon, se on terävä linjassa ja voi vietellä koko yrityksen viehätysvoimallaan ja retoriikallaan.

Hevosetin vapaa henki antaa sille monia jännittäviä kokemuksia, mutta jos se ei opi sitoutumaan pitkäaikaisiin ihmissuhteisiin, ammatteihin jne., levottomuudesta tulee lopulta itsetarkoitus. Hevonen näyttää kärsivän koko elämänsä irrationaalisesta pelosta joutua paljastetuksi pettäjäksi. Nämä ovat Hevosetin omat korkeat odotukset itseään kohtaan, jotka ilmaistaan ​​ja joilla on usein hyvin vähän tekemistä todellisuuden kanssa.

Hevosetit ovat todella arvostettuja, pidättyneitä ja usein heidän ystäväpiirinsä tuntee heidät hieman paremmin kuin he itse luulevat.

Paras kumppani on Koiratn!Kiinalaiset horoskooppimerkit: Koira
Kiinalaiset horoskooppimerkit: JänisKiinalaiset horoskooppimerkit: Kukko
Vältä kontaktia Jänisn ja Kukon!

Navigation Yleiskatsaus Navigation Etsi Eläimet Navigation Kumppani

Kiinalaiset eläimet
Sinulla on neljä!

Sinulla on useampi kuin yksi kiinalainen eläin. Itse asiassa sinulla on neljä! Ensisijainen kiinalainen eläimesi on syntymävuodeltasi, mutta sinulla on myös eläin syntymäkuukautesi sekä eläin syntymäpäivänäsi ja syntymäaikasi.

Kiinan eläinradan eläimet | Kaksitoista kiinalaista eläintä | Yhteensopivuus | Hevonen

SYNTYMÄVUOSI
ULKOELÄIN

Syntymävuotesi eläin edustaa ulkoista minääsi. Miten sinut yleensä nähdään ja luonnehditaan. Ihmiset, jotka ovat syntyneet 2026, 2014, 2002, 1990, 1978, 1966, 1954 jne. ovat syntyneet hevosen vuonna.

Kiinalainen horoskooppi | Kaksitoista kiinalaista eläintä | Hevonen, kesäkuu, kuukausi 5, Wu

SYNTYMÄKUUKAUSI
SISÄELÄIN

Syntymäkuukautesi eläin edustaa sisäistä eläintäsi. Miten koet itsesi ja haluat, että muut näkevät sinut. Jos olet syntynyt kesäkuussa 5. kuussa (Wu), 6.6-5.7, sinulla on hevonen sisäisenä eläimenäsi.

Kiinalainen eläin | Arkisin | Keskiviikko | hevonen

SYNTYMÄPÄIVÄ
TOSI ELÄIN

Syntymäpäiväsi eläin on todellinen eläinsi. Sinulla on yhä enemmän tämän eläimen ominaisuuksia vanhetessasi. Jos haluat tietää, minä päivänä synnyit, löydät sen täältä. Hevosen viikonpäivä on keskiviikko.

Kiinalainen horoskooppi | Kaksitoista kiinalaista eläintä | Päivän tunnit

SYNTYMÄTUNTI
SALA ELÄIN

Syntymäaikasi eläin edustaa salaista persoonallisuuttasi, persoonallisuuden piirteitä, jotka sinulla on, mutta jotka piilottelet ulkomaailmalta. Nämä voivat olla sekä negatiivisia että positiivisia. Jos olet syntynyt klo 11-13, sinulla on hevonen salainen eläimesi.

Tämä tarkoittaa, että se, mikä motivoi sinua syvällä, on itsenäisyys ja vapaus. Hevonen levoton helposti ja kyllästyy nopeasti ilman haasteita ja uudistumista. Joten jos tunnet joskus uinuvaa kaipuuta, halua matkustaa, tavata jotain uutta, se voi johtua siitä, että salainen identiteettisi haluaa tulla esiin.

Kiinalaiset eläimet | Hevonen

Kiinalainen astrologia
Ystävysty vuosittaisen eläimesi kanssa!

Tapa hyötyä nopeasti kiinalaisesta astrologiasta on muistaa, että mitä suurempi harmonia, Yin-Yang, joka voidaan luoda missä tahansa tilanteessa – sitä suurempi on suotuisa kohtalo, onnellisuus ja vauraus.

Tämä tarkoittaa, että olet tietoinen asemasta, joka mahdollisesti tuo suurimman edistyksen, onnellisuuden, vaurauden ja onnen kiinalaiselle eläimellesi. Koska tämän optimaalisen aseman oletetaan kuitenkin olevan luonteeltaan epävakaa, sitä voi olla vaikea ennustaa, puhumattakaan tietoisesta ja määrätietoisesta saavuttamisesta ja ylläpitämisestä.

Navigointisi kohti optimaalista sijaintia on siis asia, johon sinun tulisi usein kiinnittää huomiota. Kurssia on säädettävä jatkuvasti. Ajatus, jossa pyritään jatkuvasti kohti optimaalista harmoniatilaa, on elämäntapa.

Arvioimaan, mikä toiminta vie sinut optimaalisen harmonian tilaan, saat apua kiinalaisilta eläimiltä.

Tunnet oman kiinalaisen eläimesi ja muistat kaksi eläintä, joiden kanssa olet sopusoinnussa, sekä kaksi eläintä, joiden kanssa olet vähiten yhteensopivia. Tämä koskee kaikkia ihmisiä, jotka kohtaavat polkusi – työhön liittyviä, yksityisiä, sosiaalisia jne. Tietyillä tyypeillä voit helposti luoda vaurautta, ystävyyttä, kunnioitusta ja molemminpuolista iloa. Ja sitten on kyse näiden ihmisten läsnäolon tiedostamisesta ja edistämisestä elämässäsi.

Näin saat viisautta, iloa ja apua kiinalaisesta astrologiasta. Ensinnäkin, unohda, että olet yhteydessä erilaisiin eläinmerkkiin, unohda monimutkaiset laskelmat, unohda kaikki, mitä sinun on katsottava muistaaksesi!

Etsi vain kiinalaisen vuoden eläin, tutustu siihen hieman, ja olet jo hyvällä matkalla houkuttelemaan onnea, vaurautta, rakkautta, hyvää terveyttä, hyvää mielialaa ja yleensä pitkää onnellista elämää.

Kokeile!

Navigointi Yleiskatsaus NavigointiEtsi eläimiä NavigointiKumppani