Kiinalainen astrologia | 12 eläinmerkkiä | Härkä

kiinalainen astrologia eläinten merkit

Härkä
Kiinalainen astrologia
Syntynyt johtaja. Härkän merkkiin syntynyt ihminen inspiroi ja lisää tukea ympäristölleen. Ne ovat luonteeltaan konservatiivisia, metodisia ja käytännöllisiä. Heidän lähestymistapansa on usein askel askeleelta, eivätkä he koskaan unohda tavoitettaan. Härkä uskoo tekevänsä asiat oikein ensimmäisellä kerralla. Härkä sisältää taidot saavuttaa suuria saavutuksia.

Joskus ne voivat kuitenkin olla melko vaativia. Härkä on vahva ja luotettava. Härän vuonna syntynyt ihminen on ahkera, ahkera, vakaa ja rauhallinen. Huolimatta härän lannistumattomuudesta ja tapojen ja perinteiden kunnioittamisesta, se on kiistatta terveen järjen ja päättäväisyyden symboli.

Härkät muodostavat vahvat siteet perheeseensä ja ystäviensä, ja vaikka he eivät ole romanttisimpia eläimiä, Härkät ovat omistautuneita, suojelevia ja uskollisia kumppaneita. Härkä on aina hyvä perheensä hyvinvoinnista välittäjä, joka uhraa kaikkensa suojellakseen ja auttaakseen rakkaitaan epäröimättä. Härkällä on suuri arvokkuus ja vahvat moraaliset tunteet.

Maailma näkee Härkän toisinaan itsepäisenä, pragmaattisena “minun-tai-valtatienä”. Maailman näkemys ei kuitenkaan ole erityisen mielessä Härkällä, joka mieluummin tekee niin kuin itse kokee oikeaksi. Ja kokee olevansa oikeutensa tehdä niin. Härkän erinomaisten kykyjen ja vahvuuksien ansiosta se ei toisinaan tunnu tarvitsevan muita. Tämä ei kuitenkaan ole kaukana siitä. Härkä rakastaa olla muiden kanssa, kestää vain vähän aikaa, ennen kuin he kutsuvat muita mukaan.

Paras kumppani on Käärmen!Kiinalaiset horoskooppimerkit: Käärme
Kiinalaiset horoskooppimerkit: LohikäärmeKiinalaiset horoskooppimerkit: Koira
Vältä kontaktia Lohikäärmeen ja Koiratniin!

Navigation Yleiskatsaus Navigation Etsi Eläimet Navigation Kumppani

Kiinalaiset eläimet
Sinulla on neljä!

Sinulla on useampi kuin yksi kiinalainen eläin. Itse asiassa sinulla on neljä! Ensisijainen kiinalainen eläimesi on syntymävuodeltasi, mutta sinulla on myös eläin syntymäkuukautesi sekä eläin syntymäpäivänäsi ja syntymäaika.

Kiinan eläinradan eläimet | Kaksitoista kiinalaista eläintä | Yhteensopivuus | Härkä

SYNTYMÄVUOSI
ULKOELÄIN

Syntymävuotesi eläin edustaa ulkoista minääsi. Miten sinut yleensä nähdään ja luonnehditaan. Ihmiset, jotka ovat syntyneet 2021, 2009, 1997, 1985, 1973, 1961, 1949 jne. ovat syntyneet Härän vuonna.

Kiinalainen horoskooppi | Kaksitoista kiinalaista eläintä | Härkä, tammikuu, kuukausi 12, Chou

SYNTYMÄKUUKAUSI
SISÄELÄIN

Syntymäkuukautesi eläin edustaa sisäistä eläintäsi. Miten koet itsesi ja haluat, että muut näkevät sinut. Jos olet syntynyt tammikuussa 12. kuukaudella (Chou), 6.1-3.2, sinulla on Härkä sisäisenä eläimenäsi.

Kiinalainen eläin | Viikonpäivät | Lauantai | Härkä, kukko, tiikeri

SYNTYMÄPÄIVÄ
TOSI ELÄIN

Syntymäpäiväsi eläin on todellinen eläinsi. Sinulla on yhä enemmän tämän eläimen ominaisuuksia vanhetessasi. Jos haluat tietää, minä päivänä synnyit, löydät sen täältä. Härän viikonpäivä on lauantai.

Kiinalainen horoskooppi | Kaksitoista kiinalaista eläintä | Päivän tunnit

SYNTYMÄTUNTI
SALA ELÄIN

Syntymäaikasi eläin edustaa salaista persoonallisuuttasi, persoonallisuuden piirteitä, jotka sinulla on, mutta jotka piilottelet ulkomaailmalta. Nämä voivat olla sekä negatiivisia että positiivisia. Jos olet syntynyt tunnissa 1-3, sinulla on Härkä salaisena eläimenäsi.

Tämä tarkoittaa, että se, mikä motivoi sinua syvällä, on maalaisjärki ja päättäväisyys. Että asiat kehittyvät hitaasti mutta vakaasti. Härkälle on ominaista erityisesti se, että hän on syvällinen ajattelija ja aina tietoinen tavoitteidensa saavuttamisesta. Joten jos sinusta tuntuu, että asiat horjuvat toisinaan liikaa eikä vakaata suuntaa ole, se johtuu siitä, että salainen identiteettisi haluaa leikkiä.

Kiinalaiset eläimet | Härkä

Kiinalainen astrologia
Ystävysty vuosittaisen eläimesi kanssa!

Tapa hyötyä nopeasti kiinalaisesta astrologiasta on muistaa, että mitä suurempi harmonia, Yin-Yang, joka voidaan luoda missä tahansa tilanteessa – sitä suurempi on suotuisa kohtalo, onnellisuus ja vauraus.

Tämä tarkoittaa, että olet tietoinen asemasta, joka mahdollisesti tuo suurimman edistyksen, onnellisuuden, vaurauden ja onnen kiinalaiselle eläimellesi. Koska tämän optimaalisen aseman oletetaan kuitenkin olevan luonteeltaan epävakaa, sitä voi olla vaikea ennustaa, puhumattakaan tietoisesta ja määrätietoisesta saavuttamisesta ja ylläpitämisestä.

Navigointisi kohti optimaalista sijaintia on siis asia, johon sinun tulisi usein kiinnittää huomiota. Kurssia on säädettävä jatkuvasti. Ajatus, jossa pyritään jatkuvasti kohti optimaalista harmoniatilaa, on elämäntapa.

Arvioimaan, mikä toiminta vie sinut optimaalisen harmonian tilaan, saat apua kiinalaisilta eläimiltä.

Tunnet oman kiinalaisen eläimesi ja muistat kaksi eläintä, joiden kanssa olet sopusoinnussa, sekä kaksi eläintä, joiden kanssa olet vähiten yhteensopivia. Tämä koskee kaikkia ihmisiä, jotka kohtaavat polkusi – työhön liittyviä, yksityisiä, sosiaalisia jne. Tietyillä tyypeillä voit helposti luoda vaurautta, ystävyyttä, kunnioitusta ja molemminpuolista iloa. Ja sitten on kyse näiden ihmisten läsnäolon tiedostamisesta ja edistämisestä elämässäsi.

Näin saat viisautta, iloa ja apua kiinalaisesta astrologiasta. Ensinnäkin, unohda, että olet yhteydessä erilaisiin eläinmerkkiin, unohda monimutkaiset laskelmat, unohda kaikki, mitä sinun on katsottava muistaaksesi!

Etsi vain kiinalaisen vuoden eläin, tutustu siihen hieman, ja olet jo hyvällä matkalla houkuttelemaan onnea, vaurautta, rakkautta, hyvää terveyttä, hyvää mielialaa ja yleensä pitkää onnellista elämää.

Kokeile!

Navigointi Yleiskatsaus NavigointiEtsi eläimiä NavigointiKumppani