Kiinalainen astrologia | 12 eläinmerkkiä | Apina

kiinalainen astrologia eläinten merkit

Apina
Kiinalainen astrologia
Apinan vuonna syntynyt ihminen on älykäs, kekseliäs ja humoristinen. Apina on kunnianhimoinen raha-, valta- ja menestysasioissa. Se on suunniteltu innovaatioon ja vaikeiden tehtävien ja ongelmien ratkaisemiseen. Koska apina on vakuuttava optimisti, erittäin älykäs ja samalla käytännöllinen, hän ei tuhlaa aikaa ja resursseja vääriin yrityksiin.

Apinat ovat syntyessään strategeja, ja heitä arvostetaan osaamisestaan, monipuolisuudestaan ​​ja karismastaan. Apinatit ovat sosiaalisia ja heidän kanssaan on helppo kommunikoida – apinat rakastavat puhumista. He ovat hyviä keskustelukumppaneita ja voivat osallistua useimpiin keskusteluihin, koska he ovat nopeita oppimaan uusia asioita ja samalla hyvin pohdiskelevia.

Apinat voi hoitaa suurimman osan työtehtävistä, mutta muuttuu hieman tarpeettomaksi, jos he tekevät vain rutiinityötä. Myös sosiaalisessa elämässä Apina haluaa pitää hauskaa, olla aktiivinen ja innostunut.

Apinat rakastaa juhlia, ja sen voi usein nähdä keinuvan kaveriporukasta toiseen. Energisen, juhlallisen luonteensa ansiosta he ovat suosittuja piireissään. Apinan suuri elämänhalu tarkoittaa, että se voi olla epävakaa ihmissuhteissa ja sen rajallinen itsehillintä voi johtaa ongelmiin ruuan, alkoholin ja huumeiden hillittömässä käytössä ja muuta hyväksikäyttöä. Kun Apina kuitenkin hallitsee itseään, sen suuri elämänhalu ja seikkailu antaa sille jännitystä ja mielenkiintoisia kokemuksia.

Apinanin mottona voidaan sanoa, että “kaikki pitää kokeilla ainakin kerran”. Voidakseen elää todella harmonista ja hyvää elämää, Apinatin on opittava, että maailma ei aina keskity vain häneen, ja heidän on opittava – joskus – sovittamaan muiden tarpeet omiin tarpeisiinsa.

Paras kumppani on Rotta!Kiinalaiset horoskooppimerkit: Rotta
Kiinalaiset horoskooppimerkit: SikaKiinalaiset horoskooppimerkit: Käärme
Vältä kontaktia Siatn ja Käärmenin!

Navigation Yleiskatsaus Navigation Etsi Eläimet Navigation Kumppani

Kiinalaiset eläimet
Sinulla on neljä!

Sinulla on useampi kuin yksi kiinalainen eläin. Itse asiassa sinulla on neljä! Ensisijainen kiinalainen eläimesi on syntymävuodeltasi, mutta sinulla on myös eläin syntymäkuukautesi sekä eläin syntymäpäivänäsi ja syntymäaikasi.

Kiinan eläinradan eläimet | Kaksitoista kiinalaista eläintä | Yhteensopivuus | Apina

SYNTYMÄVUOSI
ULKOELÄIN

Syntymävuotesi eläin edustaa ulkoista minääsi. Miten sinut yleensä nähdään ja luonnehditaan. Ihmiset, jotka ovat syntyneet 2028, 2016, 2004, 1992, 1980, 1968, 1956 jne. ovat syntyneet apinan vuonna.

Kiinalainen horoskooppi | Kaksitoista kiinalaista eläintä | Apina, elokuu, kuukausi 7, Shen

SYNTYMÄKUUKAUSI
SISÄELÄIN

Syntymäkuukautesi eläin edustaa sisäistä  | Sisäinen eläimesi. Miten koet itsesi ja haluat, että muut näkevät sinut. Jos olet syntynyt elokuussa, 7. kuussa (Shen), 6.8-5.9, sinulla on apina sisäisenä eläimenäsi.

Kiinalainen eläin | Arkisin | Sunnuntai |

SYNTYMÄPÄIVÄ
TOSI ELÄIN

Syntymäpäiväsi eläin on todellinen eläinsi. Sinulla on yhä enemmän tämän eläimen ominaisuuksia vanhetessasi. Jos haluat tietää, minä päivänä synnyit, löydät sen täältä. Apinoiden viikonpäivä on sunnuntai.

Kiinalainen horoskooppi | Kaksitoista kiinalaista eläintä | Päivän tunnit

SYNTYMÄTUNTI
SALA ELÄIN

Syntymäaikasi eläin edustaa salaista persoonallisuuttasi, persoonallisuuden piirteitä, jotka sinulla on, mutta jotka piilottelet ulkomaailmalta. Nämä voivat olla sekä negatiivisia että positiivisia. Jos olet syntynyt klo 15-17, sinulla on apina salaisena eläimenäsi.

Se tarkoittaa, että syvällä sisälläsi motivoi suuri elämänhalu, “kaikki pitää kokeilla ainakin kerran”. Apinalla on elämänhalu ja hän kuluttaa vapaasti kaikkeen – ruokaan, juomaan, rahaan jne. Joten jos sinulla on joskus suuri halu saada stimulaatiota ja kokeilla laskuvarjohypyä tai benjihypyä, se voi johtua siitä, että salainen henkilöllisyytesi haluaisi olla kentällä.

Kiinalainen eläinmerkkisi | Apina

Kiinalainen astrologia
Ystävysty vuosittaisen eläimesi kanssa!

Tapa hyötyä nopeasti kiinalaisesta astrologiasta on muistaa, että mitä suurempi harmonia, Yin-Yang, joka voidaan luoda missä tahansa tilanteessa – sitä suurempi on suotuisa kohtalo, onnellisuus ja vauraus.

Tämä tarkoittaa, että olet tietoinen asemasta, joka mahdollisesti tuo suurimman edistyksen, onnellisuuden, vaurauden ja onnen kiinalaiselle eläimellesi. Koska tämän optimaalisen aseman oletetaan kuitenkin olevan luonteeltaan epävakaa, sitä voi olla vaikea ennustaa, puhumattakaan tietoisesta ja määrätietoisesta saavuttamisesta ja ylläpitämisestä.

Navigointisi kohti optimaalista sijaintia on siis asia, johon sinun tulisi usein kiinnittää huomiota. Kurssia on säädettävä jatkuvasti. Ajatus, jossa pyritään jatkuvasti kohti optimaalista harmoniatilaa, on elämäntapa.

Arvioimaan, mikä toiminta vie sinut optimaalisen harmonian tilaan, saat apua kiinalaisilta eläimiltä.

Tunnet oman kiinalaisen eläimesi ja muistat kaksi eläintä, joiden kanssa olet sopusoinnussa, sekä kaksi eläintä, joiden kanssa olet vähiten yhteensopivia. Tämä koskee kaikkia ihmisiä, jotka kohtaavat polkusi – työhön liittyviä, yksityisiä, sosiaalisia jne. Tietyillä tyypeillä voit helposti luoda vaurautta, ystävyyttä, kunnioitusta ja molemminpuolista iloa. Ja sitten on kyse näiden ihmisten läsnäolon tiedostamisesta ja edistämisestä elämässäsi.

Näin saat viisautta, iloa ja apua kiinalaisesta astrologiasta. Ensinnäkin, unohda, että olet yhteydessä erilaisiin eläinmerkkiin, unohda monimutkaiset laskelmat, unohda kaikki, mitä sinun on katsottava muistaaksesi!

Etsi vain kiinalaisen vuoden eläin, tutustu siihen hieman, ja olet jo hyvällä matkalla houkuttelemaan onnea, vaurautta, rakkautta, hyvää terveyttä, hyvää mielialaa ja yleensä pitkää onnellista elämää.

Kokeile!

Navigointi Yleiskatsaus NavigointiEtsi eläimiä NavigointiKumppani