Kiinalainen astrologia | 12 eläinmerkkiä | Jänis

Kiinan astrologia | Eläinmerkit | Rabbit

Jänis
Kiinalainen astrologia
Jänist ovat ihmisiä, joiden seurassa kaikki haluavat olla – välittäviä, tukevia, rohkaisevia. Ne voivat joskus tuntua liian tunteellisilta ja pinnallisilta. He pysyvät poissa keskusteluista, vaikka se merkitsisikin silmien sulkemista.

Jänis ei koskaan tietoisesti vahingoita toista ihmistä. Vaikka he usein näyttävät hiljaisilta olemassaoloilta, heidän älykkyytensä ja intuitionsa takaavat heille hyvän yleiskuvan ja ymmärryksen kaikista elämäntilanteista.

Jänist ovat suosittuja ja heillä on yleensä suuri ystäväpiiri. Jänislla on hyvät käytöstavat, hieno pukeutumistyyli, hän rakastaa hauskanpitoa ja iloa ja hänen on helppo ottaa muut mukaan tähän. Jänis on erinomainen arvioimaan tilannetta ja keksii ratkaisun, vastauksen, kun sen aika on. He ovat herkkiä rakastajia ja etsivät kumppania, joka voi tarjota turvallisuutta elämässä.

Oikean kumppanin kanssa – sellaisen, jonka omat korkeat periaatteet estävät häntä hyödyntämästä tätä herkkää merkkiä – Jänissta tulee uskomattoman rakastava ja suojeleva kumppani ja perheenjäsen. Jänis on usein vaarassa antaa itsestään enemmän ystäville ja perheelle kuin on hyvä. Jänis rakastaa vieraita omassa kodissaan, joka on sisustettu tyylikkäästi.

Koska Jänis on hyvin herkkä, liian monet ristiriidat voivat johtaa siihen, että Jänis vetäytyy itseensä ja jättää ratkaisut muille. Jänis ei todellakaan pidä konflikteista.

Ulkopuoliselle voi toisinaan näyttää siltä, ​​että Jänis on jumissa, mikä johtuu lähes aina Jänisn omasta kokemuksesta riittämättömyydestä ja siitä johtuvasta kyvyttömyydestä vapautua epäsuotuisista tilanteista ja olosuhteista.

Siksi Jänislle on myös tärkein oppitunti, että tämä on itsessään tarpeeksi hyvä. Miellyttävän luonteensa ja jonkin verran hankitun itseluottamuksensa ansiosta Jänis pystyy saavuttamaan suuria asioita elämässä.

Paras kumppani on Vuohien!Kiinalaiset horoskooppimerkit: Vuohi
Kiinalaiset horoskooppimerkit: HevonenKiinalaiset horoskooppimerkit: Rotta
Vältä kontaktia Hevosen ja Rotan!

Navigation Yleiskatsaus Navigation Etsi Eläimet Navigation Kumppani

Kiinalaiset eläimet
Sinulla on neljä!

Sinulla on useampi kuin yksi kiinalainen eläin. Itse asiassa sinulla on neljä! Ensisijainen kiinalainen eläimesi on syntymävuodeltasi, mutta sinulla on myös eläin syntymäkuukautesi sekä eläin syntymäpäivänäsi ja syntymäaikasi.

Kiinan eläinradan eläimet | Kaksitoista kiinalaista eläintä | Yhteensopivuus | Kani

SYNTYMÄVUOSI
ULKOELÄIN

Syntymävuotesi eläin edustaa ulkoista minääsi. Miten sinut yleensä nähdään ja luonnehditaan. Ihmiset, jotka ovat syntyneet 2023, 2011, 1999, 1987, 1975, 1963, 1951 jne., ovat syntyneet kanin vuonna.

Kiinalainen horoskooppi | Kaksitoista kiinalaista eläintä | Kani, maaliskuu, kuukausi 2, Mao

SYNTYMÄKUUKAUSI
SISÄELÄIN

Syntymäkuukautesi eläin edustaa sisäistä eläintäsi. Miten koet itsesi ja haluat, että muut näkevät sinut. Jos olet syntynyt maaliskuussa 2. kuukaudella (Mao), 6.3-5.4, sinulla on kani sisäisenä eläimenäsi.

Kiinalainen eläin | Viikonpäivät | Perjantai | käärme, kani, koira

SYNTYMÄPÄIVÄ
TOSI ELÄIN

Syntymäpäiväsi eläin on todellinen eläinsi. Sinulla on yhä enemmän tämän eläimen ominaisuuksia vanhetessasi. Jos haluat tietää, minä päivänä synnyit, löydät sen täältä. Kanin viikonpäivä on perjantai.

Kiinalainen horoskooppi | Kaksitoista kiinalaista eläintä | Päivän tunnit

SYNTYMÄTUNTI
SALA ELÄIN

Syntymäaikasi eläin edustaa salaista persoonallisuuttasi, persoonallisuuden piirteitä, jotka sinulla on, mutta jotka piilottelet ulkomaailmalta. Nämä voivat olla sekä negatiivisia että positiivisia. Jos olet syntynyt tunteina 5–7, sinulla on kani salaisena eläimenäsi.

Tämä tarkoittaa, että se, mikä motivoi teitä pohjassa, on konsensuksenne siitä, että kaikilla menee hyvin ja että olette mukavia itsellenne ja toisillenne. Oletko tukeva, rakastava ja suojeleva. Joten jos sinulla on joskus liiallinen halu miellyttää tai olla liikaa huolissasi toisista, olipa sitten kyse ihmisistä tai eläimistä, se voi johtua siitä, että salainen henkilöllisyytesi haluaa tulla peliin.

Kiinalainen eläin | Kani

Kiinalainen astrologia
Ystävysty vuosittaisen eläimesi kanssa!

Tapa hyötyä nopeasti kiinalaisesta astrologiasta on muistaa, että mitä suurempi harmonia, Yin-Yang, joka voidaan luoda missä tahansa tilanteessa – sitä suurempi on suotuisa kohtalo, onnellisuus ja vauraus.

Tämä tarkoittaa, että olet tietoinen asemasta, joka mahdollisesti tuo suurimman edistyksen, onnellisuuden, vaurauden ja onnen kiinalaiselle eläimellesi. Koska tämän optimaalisen aseman oletetaan kuitenkin olevan luonteeltaan epävakaa, sitä voi olla vaikea ennustaa, puhumattakaan tietoisesta ja määrätietoisesta saavuttamisesta ja ylläpitämisestä.

Navigointisi kohti optimaalista sijaintia on siis asia, johon sinun tulisi usein kiinnittää huomiota. Kurssia on säädettävä jatkuvasti. Ajatus, jossa pyritään jatkuvasti kohti optimaalista harmoniatilaa, on elämäntapa.

Arvioimaan, mikä toiminta vie sinut optimaalisen harmonian tilaan, saat apua kiinalaisilta eläimiltä.

Tunnet oman kiinalaisen eläimesi ja muistat kaksi eläintä, joiden kanssa olet sopusoinnussa, sekä kaksi eläintä, joiden kanssa olet vähiten yhteensopivia. Tämä koskee kaikkia ihmisiä, jotka kohtaavat polkusi – työhön liittyviä, yksityisiä, sosiaalisia jne. Tietyillä tyypeillä voit helposti luoda vaurautta, ystävyyttä, kunnioitusta ja molemminpuolista iloa. Ja sitten on kyse näiden ihmisten läsnäolon tiedostamisesta ja edistämisestä elämässäsi.

Näin saat viisautta, iloa ja apua kiinalaisesta astrologiasta. Ensinnäkin, unohda, että olet yhteydessä erilaisiin eläinmerkkiin, unohda monimutkaiset laskelmat, unohda kaikki, mitä sinun on katsottava muistaaksesi!

Etsi vain kiinalaisen vuoden eläin, tutustu siihen hieman, ja olet jo hyvällä matkalla houkuttelemaan onnea, vaurautta, rakkautta, hyvää terveyttä, hyvää mielialaa ja yleensä pitkää onnellista elämää.

Kokeile!

Navigointi Yleiskatsaus NavigointiEtsi eläimiä NavigointiKumppani