Kiinalainen astrologia | 12 eläinmerkkiä | Käärmen

kiinalainen astrologia eläinten merkit

Käärmen
Kiinalainen astrologia
Käärmen on rikas viisaudesta ja viehätysvoimasta. Käärmen on romanttinen ja syvällinen ajattelija, jota ohjaa vahvasti intuitio. Käärme asettaa intuition ja tunteet rationaalisen ajattelun edelle ja uskoo vahvasti omaan intuitioonsa. Tämä tekee Käärmeetistä erityisen sopivan kaikkiin töihin, joissa on tärkeää olla kehityksen kärjessä ja pystyä mittaamaan ajan trendejä.

Käärmen tekee asioita omaan tahtiinsa ja voi yhtäkkiä ajatella vaihtavansa häntä ja tekevänsä jotain aivan muuta. Toiset haluavat välttää käärmettä hieman, koska sitä pidetään hieman epäilyttävänä ja salaperäisenä. Tällä ei kuitenkaan ole Käärmenille väliä, sillä se – vaikkakin ajoittain sosiaalinen – viihtyy parhaiten omassa seurassaan.

Käärme pitää tyypillisesti kirjoista ja viihtyy vain kirjan seurassa koko viikonlopun. Käärmen arvostaa elämän hienompaa estetiikkaa ja huokuu upeaa rauhallisuutta konfliktitilanteissa.

Käärmeen kyky jatkuvasti uudistua luonnehtii sen voimaa uudestisyntymiseen ja ennalleen. Järkymätön ja vahva tahdonvoima antaa käärmeelle valtuudet saavuttaa yleiset tavoitteensa unohtamatta koskaan näkyvistä tai unohtamatta asian ydintä. Käärmevuonna syntyneellä henkilöllä sanotaan olevan mystisiä voimia ja suurta vaikutusvaltaa.

Käärmeitä pidetään onnekkaana raha-asioissa ja he haluavat yleensä enemmän kuin tarpeeksi elääkseen täysillä. Käärmeet ovat – elleivät niukat, niin ainakin erittäin varovaisia ​​raha-asioissa. Kaikissa elämäntilanteissa Käärmeet tykkää analysoida asioita kaukaa ennen kuin hyppää johonkin.

Syvällä sisimmässään Käärmen on hieman epävarma ja siksi taipumus olla mustasukkainen ja omistushaluinen. Siitä huolimatta Käärmen on kuitenkin vastustamaton ja rakastava kumppani.

Paras kumppani on Kukko!Kiinalaiset horoskooppimerkit: Kukko
Kiinalaiset horoskooppimerkit: ApinaKiinalaiset horoskooppimerkit: Tiikeri
Vältä kontaktia Apina ja Tiikerien!

Navigation Yleiskatsaus Navigation Etsi Eläimet Navigation Kumppani

Kiinalaiset eläimet
Sinulla on neljä!

Sinulla on useampi kuin yksi kiinalainen eläin. Itse asiassa sinulla on neljä! Ensisijainen kiinalainen eläimesi on syntymävuodeltasi, mutta sinulla on myös eläin syntymäkuukautesi sekä eläin syntymäpäivänäsi ja syntymäaikasi.

Kiinan eläinradan eläimet | Kaksitoista kiinalaista eläintä | Yhteensopivuus | Käärme

SYNTYMÄVUOSI
ULKOELÄIN

Syntymävuotesi eläin edustaa ulkoista minääsi. Miten sinut yleensä nähdään ja luonnehditaan. Ihmiset, jotka ovat syntyneet 2025, 2013, 2001, 1989, 1977, 1965, 1953 jne. ovat syntyneet Käärmeen vuonna.

Kiinalainen horoskooppi | Kaksitoista kiinalaista eläintä | Käärme, toukokuu, kuukausi 4, Si

SYNTYMÄKUUKAUSI
SISÄELÄIN

Syntymäkuukautesi eläin edustaa sisäistä eläintäsi. Miten koet itsesi ja haluat, että muut näkevät sinut. Jos olet syntynyt toukokuussa, 4. kuussa (Si), 6.5 – 5.6, sinulla on Käärme sisäisenä eläimenäsi.

Kiinalainen eläin | Viikonpäivät | Perjantai | käärme, kani, koira

SYNTYMÄPÄIVÄ
TOSI ELÄIN

Syntymäpäiväsi eläin on todellinen eläinsi. Sinulla on yhä enemmän tämän eläimen ominaisuuksia vanhetessasi. Jos haluat tietää, minä päivänä synnyit, löydät sen täältä. Käärmeen viikonpäivä on perjantai.

Kiinalainen horoskooppi | Kaksitoista kiinalaista eläintä | Päivän tunnit

SYNTYMÄTUNTI
SALA ELÄIN

Syntymäaikasi eläin edustaa salaista persoonallisuuttasi, persoonallisuuden piirteitä, jotka sinulla on, mutta jotka piilottelet ulkomaailmalta. Nämä voivat olla sekä negatiivisia että positiivisia. Jos olet syntynyt klo 9-11, sinulla on käärme salainen eläimesi.

Tämä tarkoittaa, että sisimmässäsi motivoi intuitiosi seuraaminen, omaa tunnettasi siitä, missä asiat ovat menossa. Olla kehityksen kärjessä ja pystyä mittaamaan ajan trendejä. Joten jos joskus tunnet tarvetta jättää kaikki logiikka sivuun ja seurata omaa intuitiotasi, se voi johtua siitä, että salainen identiteettisi haluaa leikkiä.

Kiinalaiset eläimet | Käärme

Kiinalainen astrologia
Ystävysty vuosittaisen eläimesi kanssa!

Tapa hyötyä nopeasti kiinalaisesta astrologiasta on muistaa, että mitä suurempi harmonia, Yin-Yang, joka voidaan luoda missä tahansa tilanteessa – sitä suurempi on suotuisa kohtalo, onnellisuus ja vauraus.

Tämä tarkoittaa, että olet tietoinen asemasta, joka mahdollisesti tuo suurimman edistyksen, onnellisuuden, vaurauden ja onnen kiinalaiselle eläimellesi. Koska tämän optimaalisen aseman oletetaan kuitenkin olevan luonteeltaan epävakaa, sitä voi olla vaikea ennustaa, puhumattakaan tietoisesta ja määrätietoisesta saavuttamisesta ja ylläpitämisestä.

Navigointisi kohti optimaalista sijaintia on siis asia, johon sinun tulisi usein kiinnittää huomiota. Kurssia on säädettävä jatkuvasti. Ajatus, jossa pyritään jatkuvasti kohti optimaalista harmoniatilaa, on elämäntapa.

Arvioimaan, mikä toiminta vie sinut optimaalisen harmonian tilaan, saat apua kiinalaisilta eläimiltä.

Tunnet oman kiinalaisen eläimesi ja muistat kaksi eläintä, joiden kanssa olet sopusoinnussa, sekä kaksi eläintä, joiden kanssa olet vähiten yhteensopivia. Tämä koskee kaikkia ihmisiä, jotka kohtaavat polkusi – työhön liittyviä, yksityisiä, sosiaalisia jne. Tietyillä tyypeillä voit helposti luoda vaurautta, ystävyyttä, kunnioitusta ja molemminpuolista iloa. Ja sitten on kyse näiden ihmisten läsnäolon tiedostamisesta ja edistämisestä elämässäsi.

Näin saat viisautta, iloa ja apua kiinalaisesta astrologiasta. Ensinnäkin, unohda, että olet yhteydessä erilaisiin eläinmerkkiin, unohda monimutkaiset laskelmat, unohda kaikki, mitä sinun on katsottava muistaaksesi!

Etsi vain kiinalaisen vuoden eläin, tutustu siihen hieman, ja olet jo hyvällä matkalla houkuttelemaan onnea, vaurautta, rakkautta, hyvää terveyttä, hyvää mielialaa ja yleensä pitkää onnellista elämää.

Kokeile!

Navigointi Yleiskatsaus NavigointiEtsi eläimiä NavigointiKumppani