Kiinalainen astrologia | 12 eläinmerkkiä | Tiikeri

kiinalainen astrologia eläinten merkit

Tiikerien
Kiinalainen astrologia
Tiikeren on herkkä, tunteellinen ja suuri rakastaja. He ovat erittäin kilpailukykyisiä, varsinkin kun on kyse heidän rakastamansa ja välittämiensä kunnioittamisesta tai suojelemisesta. Tiikerien tarvitsee itsenäisyyttä, mutta rakastaa hallitsemista.

Tiikerien on ruumiillistuma levottomuudesta, seikkailunhalusta ja halusta haastaa elämä. Konfliktien pelkäämättä tiikeri ottaa kaikki haasteet ja viholliset tervetulleiksi peräänantamattomalla halulla ja innolla. Luonteeltaan intensiivinen ja kärsimätön tiikeri pyrkii aina tekemään parhaansa tehtävän koosta riippumatta.

Ylivoimainen, viehättävä ja vakuuttava tiikeri voi vakuuttaa jopa itsepäisemmänkin pohtimaan tapaansa tehdä asioita.

Tiikerinin vahva arvokkuuden tunne sekä kyky ja halu kohdata haasteita tekevät heistä hyviä – vaikkakin vaikeita – johtajia. Aina levoton ja valpas, he eivät pelkää mennä perässä mitä haluavat. Tiikerit ovat rehellisiä ja odottavat muidenkin olevan rehellisiä heille, mutta he ottavat vakavasti kritiikkiä ja paheksuntaa heidän teoistaan. Tiikerillä on luonnollinen auktoriteetti, he ovat erittäin viehättäviä ja heidän kanssaan on hauskaa olla.

Tiikerit ovat äärimmäisen rohkeita ja selviävät taistelusta yleensä voittajana, käytiinpä se sitten kokoushuoneessa tai makuuhuoneessa. Viettely on taidetta, jonka Tiikerien hallitsee täydellisesti. Lämmin, tyylikäs ja raa’an hillitty seksi vetovoimalla, joka houkuttelee voimakkaasti kaikkia muita merkkejä. Tiikerien ei käytä tätä viettelyn taitoa vain vastakkaiseen sukupuoleen.

Tiikeri taistelee katkeraan loppuun asti, jos se on sen arvoinen asia, ja käyttää kaikkia keinoja matkan varrella. Hieman varovaisuutta kannattaa olla tekemisissä Tiikerien kanssa, sillä he voivat esiintyä ilman varoitusta ja kokea tunneheilahteluja voimakkaammin kuin useimmat.

Paras kumppani on Hevonen!Kiinalaiset horoskooppimerkit: Hevonen
Kiinalaiset horoskooppimerkit: KäärmeKiinalaiset horoskooppimerkit: Sika
Vältä kontaktia Käärmeniin ja Siat!

Navigation Yleiskatsaus Navigation Etsi Eläimet Navigation Kumppani

Kiinalaiset eläimet
Sinulla on neljä!

Sinulla on useampi kuin yksi kiinalainen eläin. Itse asiassa sinulla on neljä! Ensisijainen kiinalainen eläimesi on syntymävuodeltasi, mutta sinulla on myös eläin syntymäkuukautesi sekä eläin syntymäpäivänäsi ja syntymäaika.

Kiinan eläinradan eläimet | Kaksitoista kiinalaista eläintä | Yhteensopivuus | Tiikeri

SYNTYMÄVUOSI
ULKOELÄIN

Syntymävuotesi eläin edustaa ulkoista minääsi. Miten sinut yleensä nähdään ja luonnehditaan. Ihmiset, jotka ovat syntyneet 2022, 2010, 1998, 1986, 1974, 1962, 1950 jne., ovat syntyneet Tiikerin vuonna.

Kiinalainen horoskooppi | Kaksitoista kiinalaista eläintä | tiikeri, helmikuu, kuukausi 1, Yin

SYNTYMÄKUUKAUSI
SISÄELÄIN

Syntymäkuukautesi eläin edustaa sisäistä eläintäsi. Miten koet itsesi ja haluat, että muut näkevät sinut. Jos olet syntynyt helmikuussa ensimmäisenä kuukautena (Yin), 4.2-5.3, sinulla on Tiikeri sisäisenä eläimenäsi.

Kiinalainen eläin | Viikonpäivät | Lauantai | Härkä, tiikeri, kukko

SYNTYMÄPÄIVÄ
TOSI ELÄIN

Syntymäpäiväsi eläin on todellinen eläinsi. Sinulla on yhä enemmän tämän eläimen ominaisuuksia vanhetessasi. Jos haluat tietää, minä päivänä synnyit, löydät sen täältä. Tiikerien viikonpäivä on lauantai.

Kiinalainen horoskooppi | Kaksitoista kiinalaista eläintä | Päivän tunnit

SYNTYMÄTUNTI
SALA ELÄIN

Syntymäaikasi eläin edustaa salaista persoonallisuuttasi, persoonallisuuden piirteitä, jotka sinulla on, mutta jotka piilottelet ulkomaailmalta. Nämä voivat olla sekä negatiivisia että positiivisia. Jos synnyit tunnissa 3–5, sinulla on tiikeri salaisena eläimenäsi.

Tämä tarkoittaa, että syvällä sisälläsi motivoi seikkailun tunne ja halu haastaa elämä. Tiikeri on levottomuuden symboli. Tiikeri ottaa vastaan kaikki haasteet ja viholliset horjumattomalla halulla ja innolla. Joten jos tunnet halua ja kaipuuta kiivetä vuoren huipulle, se voi johtua siitä, että salainen henkilöllisyytesi haluaa päästä ulos kentälle.

Kiinalaiset eläimet | Tiikeri

Kiinalainen astrologia
Ystävysty vuosittaisen eläimesi kanssa!

Tapa hyötyä nopeasti kiinalaisesta astrologiasta on muistaa, että mitä suurempi harmonia, Yin-Yang, joka voidaan luoda missä tahansa tilanteessa – sitä suurempi on suotuisa kohtalo, onnellisuus ja vauraus.

Tämä tarkoittaa, että olet tietoinen asemasta, joka mahdollisesti tuo suurimman edistyksen, onnellisuuden, vaurauden ja onnen kiinalaiselle eläimellesi. Koska tämän optimaalisen aseman oletetaan kuitenkin olevan luonteeltaan epävakaa, sitä voi olla vaikea ennustaa, puhumattakaan tietoisesta ja määrätietoisesta saavuttamisesta ja ylläpitämisestä.

Navigointisi kohti optimaalista sijaintia on siis asia, johon sinun tulisi usein kiinnittää huomiota. Kurssia on säädettävä jatkuvasti. Ajatus, jossa pyritään jatkuvasti kohti optimaalista harmoniatilaa, on elämäntapa.

Arvioimaan, mikä toiminta vie sinut optimaalisen harmonian tilaan, saat apua kiinalaisilta eläimiltä.

Tunnet oman kiinalaisen eläimesi ja muistat kaksi eläintä, joiden kanssa olet sopusoinnussa, sekä kaksi eläintä, joiden kanssa olet vähiten yhteensopivia. Tämä koskee kaikkia ihmisiä, jotka kohtaavat polkusi – työhön liittyviä, yksityisiä, sosiaalisia jne. Tietyillä tyypeillä voit helposti luoda vaurautta, ystävyyttä, kunnioitusta ja molemminpuolista iloa. Ja sitten on kyse näiden ihmisten läsnäolon tiedostamisesta ja edistämisestä elämässäsi.

Näin saat viisautta, iloa ja apua kiinalaisesta astrologiasta. Ensinnäkin, unohda, että olet yhteydessä erilaisiin eläinmerkkiin, unohda monimutkaiset laskelmat, unohda kaikki, mitä sinun on katsottava muistaaksesi!

Etsi vain kiinalaisen vuoden eläin, tutustu siihen hieman, ja olet jo hyvällä matkalla houkuttelemaan onnea, vaurautta, rakkautta, hyvää terveyttä, hyvää mielialaa ja yleensä pitkää onnellista elämää.

Kokeile!

Navigointi Yleiskatsaus NavigointiEtsi eläimiä NavigointiKumppani