Kiinalainen astrologia | 12 eläinmerkkiä | Siatn

kiinalainen astrologia eläinten merkit

Siatn
Kiinalainen astrologia
Siat ovat erinomaisia ​​kumppaneita, intellektuelleja, joilla on vahva tarve asettaa vaikeita tavoitteita ja toteuttaa niitä. He ovat rehellisiä, suvaitsevaisia ​​ja luotettavia. Odotessaan samaa muilta he ovat myös hieman naiivia, mitä joskus käytetään hyväksi. Tästä huolimatta Siatnilla on harvoin kaunaa. Siat ovat hyvin humoristisia yksilöitä ja usein todella hauskoja.

Siat jättää huomioimatta muiden viat ja puutteet optimaalisen sosiaalisen harmonian vuoksi. Siatn on rehellisyyden, rehellisyyden, anteliaisuuden ruumiillistuma ja on nöyrä ja mutkaton. Siatnin menestystä elämässä luonnehtii hänen lämmin, lannistumaton ja vilpitön sydän. Vaikka Siatn on sosiaalinen ja seurallinen olento, sitä on vaikea loukata ja Siatn helposti hylkää ei-toivotun kritiikin.

Toisin kuin perinteinen länsimainen käsitys sikasta, se nähdään kiinalaisessa astrologiassa luultavasti lämpimimpänä ja kunnioitettavimpana kaikista kahdestatoista eläimestä. Siatilla on hieno maku ja tavat. Itse asiassa heillä on niin paljon perfektionismia, että heitä pidetään joskus snobeina. Mutta se on väärinkäsitys. Siatilla on yksinkertaisesti luonnostaan ​​ylellistä luonnetta ja estetiikkaa ja laatua – sisustuksessa, ruoassa, vaatteissa jne.

Siatn on hyväntahtoinen ja myötätuntoinen kaikkia kohtaan, eikä todellakaan pidä itseään parempana joissakin suhteissa. Siatn välittää myös paljon perheensä ja ystäviensä hyvinvoinnista ja tekee kovasti töitä tehdäkseen elämänsä onnellisia. Toisten auttaminen on sinänsä iloa Siatnille, joka tuntee olonsa parhaimmaksi, kun kaikki hymyilevät.

Siat ovat erittäin älykkäitä olentoja, jotka haluavat jatkuvasti kouluttaa itseään ja tutustua uusiin alueisiin. Siat ovat upeita kumppaneita kultaisen sydämensä ja perherakkauden ansiosta.

Paras kumppani on Jänis!Kiinalaiset horoskooppimerkit: Jänis
Kiinalaiset horoskooppimerkit: TiikeriKiinalaiset horoskooppimerkit: Apina
Vältä kontaktia Tiikerien ja Apinan!

Navigation Yleiskatsaus Navigation Etsi Eläimet Navigation Kumppani

Kiinalaiset eläimet
Sinulla on neljä!

Sinulla on useampi kuin yksi kiinalainen eläin. Itse asiassa sinulla on neljä! Ensisijainen kiinalainen eläimesi on syntymävuodeltasi, mutta sinulla on myös eläin syntymäkuukautesi sekä eläin syntymäpäivänäsi ja syntymäaikasi.

Kiinan eläinradan eläimet | Kaksitoista kiinalaista eläintä | Yhteensopivuus | Possu

SYNTYMÄVUOSI
ULKOELÄIN

Syntymävuotesi eläin edustaa ulkoista minääsi. Miten sinut yleensä nähdään ja luonnehditaan. Ihmiset, jotka ovat syntyneet 2031, 2019, 2007, 1995, 1983, 1971, 1959 jne. ovat syntyneet sian vuonna.

Kiinalainen horoskooppi | Kaksitoista kiinalaista eläintä | Possu, marraskuu, kuukausi 10, Hai

SYNTYMÄKUUKAUSI
SISÄELÄIN

Syntymäkuukautesi eläin edustaa sisäistä  | Sisäinen eläimesi. Miten koet itsesi ja haluat, että muut näkevät sinut. Jos olet syntynyt marraskuussa, 10. kuussa (Hai), 6.11-5.12, sinulla on sika sisäisenä eläimenäsi.

Kiinalainen eläin | Arkisin | Torstai | Rotta, sika

SYNTYMÄPÄIVÄ
TOSI ELÄIN

Syntymäpäiväsi eläin on todellinen eläinsi. Sinulla on yhä enemmän tämän eläimen ominaisuuksia vanhetessasi. Jos haluat tietää, minä päivänä synnyit, löydät sen täältä. Sian viikonpäivä on torstai.

Kiinalainen horoskooppi | Kaksitoista kiinalaista eläintä | Päivän tunnit

SYNTYMÄTUNTI
SALA ELÄIN

Syntymäaikasi eläin edustaa salaista persoonallisuuttasi, persoonallisuuden piirteitä, jotka sinulla on, mutta jotka piilottelet ulkomaailmalta. Nämä voivat olla sekä negatiivisia että positiivisia. Jos olet syntynyt 21-23, sinulla on sika salainen eläimesi.

Tämä tarkoittaa, että se, mikä motivoi sinua syvällä, on estetiikka ja laatu. Sioilla on erinomainen maku ja siinä on niin paljon perfektionismia, että niitä pidetään joskus snobeina. Mutta se on väärinkäsitys. Sioilla on vain luonnostaan ylellinen luonne ja estetiikka ja laatu – sisustuksessa, ruoassa, vaatteissa jne. Joten jos saatat joskus ärsyyntyä huonosta mausta ja tyylistä, se voi johtua siitä, että salainen henkilöllisyytesi haluaa olla kentällä.

Kiinalaiset eläimet | Possu

Kiinalainen astrologia
Ystävysty vuosittaisen eläimesi kanssa!

Tapa hyötyä nopeasti kiinalaisesta astrologiasta on muistaa, että mitä suurempi harmonia, Yin-Yang, joka voidaan luoda missä tahansa tilanteessa – sitä suurempi on suotuisa kohtalo, onnellisuus ja vauraus.

Tämä tarkoittaa, että olet tietoinen asemasta, joka mahdollisesti tuo suurimman edistyksen, onnellisuuden, vaurauden ja onnen kiinalaiselle eläimellesi. Koska tämän optimaalisen aseman oletetaan kuitenkin olevan luonteeltaan epävakaa, sitä voi olla vaikea ennustaa, puhumattakaan tietoisesta ja määrätietoisesta saavuttamisesta ja ylläpitämisestä.

Navigointisi kohti optimaalista sijaintia on siis asia, johon sinun tulisi usein kiinnittää huomiota. Kurssia on säädettävä jatkuvasti. Ajatus, jossa pyritään jatkuvasti kohti optimaalista harmoniatilaa, on elämäntapa.

Arvioimaan, mikä toiminta vie sinut optimaalisen harmonian tilaan, saat apua kiinalaisilta eläimiltä.

Tunnet oman kiinalaisen eläimesi ja muistat kaksi eläintä, joiden kanssa olet sopusoinnussa, sekä kaksi eläintä, joiden kanssa olet vähiten yhteensopivia. Tämä koskee kaikkia ihmisiä, jotka kohtaavat polkusi – työhön liittyviä, yksityisiä, sosiaalisia jne. Tietyillä tyypeillä voit helposti luoda vaurautta, ystävyyttä, kunnioitusta ja molemminpuolista iloa. Ja sitten on kyse näiden ihmisten läsnäolon tiedostamisesta ja edistämisestä elämässäsi.

Näin saat viisautta, iloa ja apua kiinalaisesta astrologiasta. Ensinnäkin, unohda, että olet yhteydessä erilaisiin eläinmerkkiin, unohda monimutkaiset laskelmat, unohda kaikki, mitä sinun on katsottava muistaaksesi!

Etsi vain kiinalaisen vuoden eläin, tutustu siihen hieman, ja olet jo hyvällä matkalla houkuttelemaan onnea, vaurautta, rakkautta, hyvää terveyttä, hyvää mielialaa ja yleensä pitkää onnellista elämää.

Kokeile!

Navigointi Yleiskatsaus NavigointiEtsi eläimiä NavigointiKumppani