Kiinalainen astrologia | Kumppanuusottelu | Apina

Kiinalaiset horoskooppimerkit: Apina
Kumppanuusottelu | Apina

Kiinalaiset horoskooppimerkit: Rotta

Täydellinen parisi on Rotta! Ja sinun pitäisi olla iloinen siitä! Rotan vuonna syntynyt ihminen on mielikuvituksellinen, hurmaava ja omistautunut ystävä ja perheenjäsen, joka suojelee läheisiä. Rotta on intohimoinen rakastaja, jolla on syvä empatia rakkaudessa ja rakastelussa.

  • Kiinan astrologia | Eläinmerkit Siatn
  • Kiinan astrologia | Eläinmerkit Käärmen

Vältä liiallista kontaktia Siatn ja Käärmenin kanssa. Vältä pitämästä näitä eläimiä kumppanina sekä rakkaus- että raha-asioissa. Kun nämä eläimet kohtaavat polkusi, syntyy epäharmoniaa ja mahdollisia konflikteja.

Voit ottaa hetken tutustuaksesi siihen, mitä eläinmerkkejä kohtaat usein matkallasi – ystävät, perhe, työkaverit jne. Kiinnittämällä huomiota hyviin otteluihin voit edistää mielialaasi, energiaasi, vaurauttasi, rakkauttasi jne.

Navigation Yleiskatsaus Navigation Etsi Eläimet Navigation Kumppani

Kiinalainen astrologia | Apina

Apina
Ja viisi elementtiä
Tuntemalla eläinmerkkisi voit edistää vaurauttasi, rakkauttasi, mielialaasi, energiaasi. Mitä parempia ystäviä olet kiinalaisen eläimesi kanssa, sitä helpompi on houkutella onnea ja vaurautta. On esimerkiksi hyvä tietää vähän siitä, mihin elementtiin kiinalainen eläin liittyy, sillä se on ratkaiseva yhteensopivuuden kannalta muiden eläinten kanssa.

Kaksitoista eläinmerkkiä liittyvät viiteen elementtiin, jotka vaikuttavat toisiinsa olemalla tukevia, tyhjentäviä tai tuhoavia.

Apina liittyy elementtiin Metalli, jota Maa tukee, vesi tyhjentää ja tuhosi. Tuli . Ei kuitenkaan ole niin, että apinan pitäisi aina suosia eläimiä, jotka liittyvät metallia tukeviin elementteihin. Tai vältä eläimiä, jotka liittyvät metallia tuhoaviin tai tyhjentäviin elementteihin.

Se, mikä on hyväksi apinalle (eli sinulle, jos sinulla on apina  eläimenä) riippuu toiminnasta | valinta, joka tarjoaa parhaan tasapainon viiden elementin välillä.

Kiinalainen sana viidelle elementille on Wu Xing, ja koska “Wu” tarkoittaa energioita ja “Xing” liikettä, suora käännös on “Viisi liikkuvaa energiaa”. Samalla tavalla kuin Ying & Yang on jatkuvasti liikkeessä toistensa kanssa, joten viisi liikkuvaa energiaa ovat myös jatkuvasti vuorovaikutuksessa toistensa kanssa.

Kiinalainen astrologia | Viisi elementtiä ja 12 eläintä

Koska viisi elementtiä luokitellaan ja liittyvät kaikkeen universumissa, sinuun vaikutetaan jatkuvasti ja viiden elementin painotus muuttuu jatkuvasti.

Jos jokin elementtisi tarvitsee vahvistusta, etsi jotain, joka vahvistaa sitä. Voit vahvistaa elementtiä millä tahansa, mihin elementti liittyy – väreillä, numeroilla, eläinmerkeillä, vuodenajoilla, tunteilla, päivillä, tuoksuilla, äänillä, kompassin ohjeilla jne. Voit esimerkiksi pukeutua elementtiin sopiviin väreihin , jonka haluat vahvistaa tai työskennellä, joten katsot elementtiin liittyvään kompassin suuntaan.

Toisaalta, jos jokin elementeistäsi on liian hallitseva, voit tasapainottaa tämän etsimällä jotain, joka heikentää sitä.

Viisi elementtiä | PuuViisi elementtiä | MetalliViisi elementtiä | TuliViisi elementtiä | VesiViisi elementtiä | Maaperä

Idässä pyritään ehkäisemään, parantamaan ja yleisesti vahvistamaan ihmisen terveyttä, onnea, kohtaloa tiedostamalla, milloin viisi elementtiä ovat epätasapainossa.

Siksi saatat huomata, että lääkärin käynti idässä osoittautuu jostain muusta kuin siitä, mitä saatat ajatella asian olevan – viasta, sairaudesta, ongelmasta, jonka pyysit lääkäriä ratkaisemaan!

Lääkäri kysyy mielialastasi, ruokavaliostasi, ystävistäsi, taloudestasi, työstäsi jne. Tavoitteena on selvittää, missä nämä viisi elementtiä ovat epätasapainossa ja kuinka tämä epätasapaino voidaan korjata. Jos sinulla on ongelmia esimerkiksi ruoansulatuksen kanssa, tämä kehon toiminta liittyy johonkin viidestä alkuaineesta ja hoito perustuu tämän alkuaineen vahvistamiseen.

Kiinalaiset eläimet | Eläinten välinen etäisyys vuosina

Apina
Eläinten välinen etäisyys tänä vuonna
Koska 12 eläinmerkkiä sijoitetaan peräkkäin toistuvaan sykliin, niiden kaikkien välillä on tietty määrä vuosia. Kiinalaisessa astrologiassa joidenkin tämän vuoden erojen uskotaan olevan suotuisampia kuin toisten. Esimerkiksi kolmen vuoden välein olevien eläinten ei uskota olevan yhteensopivia, ja kuuden vuoden välein olevien eläinten on vaikea nähdä toisiaan silmien korkeudella.

Kiinalaiset horoskooppieläimet | 3 vuoden etäisyys | Apina

3 vuotta
Apina, käärme, sika
Eläimet, joiden ero on kolme vuotta, eivät ole yhteensopivia.

Neljä yhteensopivaa ryhmää | San He, kolme harmoniaa | Ryhmälohikäärme, apina, rotta

4 vuotta
Lohikäärme, apina, rotta
Neljän vuoden erolla olevilla eläimillä uskotaan olevan samanlainen luonne ja ajattelutapa. He ovat hyviä auttamaan, ymmärtämään ja tukemaan toisiaan. Heidän on hyvä olla yhdessä ryhmässä, koska he toimivat todella hyvin yhdessä. Eläinten jakamista neljään kolmen liittolaisen tai ystävän ryhmään kutsutaan San He (kolme harmoniaa).

Kiinalainen astrologia | Eläimet | Horoskooppi | Etäisyys 6 vuotta | Apina, rotta

6 vuotta
Apina, tiikeri
Eläimet, joiden ero on 6 vuotta, eivät näe silmästä silmään, mutta heidän suhteensa voi olla hyvä, jos ne hyväksyvät roolinsa, kuten vanhin ja nuorin. Heidän tulee olla erittäin varovaisia, etteivät he ylitä toistensa rajoja.

Paras kumppani
Apinan ystävät

Apinan tulee välttää kosketusta Sikaan, käärmeeseen. Kun nämä eläimet ylittävät apinan tien, syntyy epäharmoniaa ja mahdollisia konflikteja.

Neljä yhteensopivaa ryhmää (San He). Apina viihtyy ryhmässä lohikäärmeen, rotan kanssa. He toimivat hyvin yhdessä ryhmänä ja ystävinä.

Täydellinen kumppani apinalle on rotta! Kiinan astrologian mukaan tämä on sinulle paras kumppani. Mutta älä anna itsesi erota vain siksi, että olet jonkun kanssa, jolla on erilainen eläinmerkki! Kiinalainen astrologia on kaikkea muuta kuin yksiselitteistä. Se on kattava korrelaatiojärjestelmä, joka yrittää auttaa sinua ajattelemaan, kuinka elää optimaalista elämää.

Paras kumppani kiinalainen astrologiaeläinapina

YLEISKATSAUS

Apina on eläin nro 9 horoskoopissa.

Apinan kiinalainen nimi on hóu

Apina liittyy elementtiin: Metalli

Ihmiset, jotka ovat syntyneet vuosina 2028, 2016, 2004, 1992, 1980, 1968, 1956 jne., ovat syntyneet Apinan vuonna. Syntymävuotesi eläin edustaa ulkoista eläintäsi (Outer animal). Miten sinut yleensä nähdään ja luonnehditaan.

Jos olet syntynyt elokuussa 7. kuukaudessa (Shen), 6.8-5.9, sinulla on apina sisäisenä eläimenäsi (Inner animal). Syntymäkuukautesi eläin edustaa sisäistä eläintäsi. Miten näet itsesi ja haluat tulla nähdyksi.

Syntymäsi viikonpäivän eläin edustaa todellista eläintäsi (True animal). Saat enemmän tämän eläimen ominaisuuksia vanhetessasi. Apina liittyy sunnuntaihin.

Jos olet syntynyt tunteina 15.00-17.00, sinulla on apina salaisena eläimenäsi (Salainen eläin). Syntymähetkesi eläin edustaa salaista eläintäsi. Persoonallisuuden piirteet, jotka sinulla on, mutta piilottelet ulkomaailmalta. Nämä voivat olla sekä negatiivisia että positiivisia.

Kiinalainen astrologia
Kuinka sitä käytetään!

Kiinalainen astrologia on pohjimmiltaan kokoelma viisautta ja neuvoja siitä, kuinka löytää vähimmän vastustuksen polku ja elää elämääsi niin, että annat onnen ja mahdollisuuden mahdollisuuden.

Kiinalainen astrologia voi auttaa sinua saavuttamaan onnea, vaurautta ja vaurautta kaikilla tasoilla, mutta sinun on aloitettava kehitys. Sinun on asetettava itsesi tilanteisiin, joissa onnella on mahdollisuus tavata sinut.

Kiinalaisen astrologian lähtökohta on idässä ja sen mukana myös ajattelutapa ja näkemys elämästä, että kaikki on osa kontekstia. Kaikki maailmankaikkeudessa nähdään monien suhteiden solmuna, minkä vuoksi mikään ei pelkisty avaruuden pisteeseen tai hetkeen ajassa.

Kaikki nähdään kontekstissa, eikä mikään voi olla olemassa yksinään, koska kaikki on osa toisiaan ja niitä pidetään ehtoina toisilleen.

Tämä on vastakohta länsimaiselle ajattelutavalle, joka perinteisesti erottaa käsitteet toisistaan. Rajat vedetään aineellisen ja henkisen, subjektin ja objektin välille. Tämä on johtanut täsmällisiin tieteisiin ja teräviin eroihin uskonnon, tieteen, filosofian, psykologian, luonnontieteen jne. välillä.

Idän ajattelutavan mukaan ihmiset ovat vähemmän kiinnostuneita todellisesta maailman tiedosta. Mieluummin intuitiota kuin järkeä, symboleja käsitteille, itsen oivaltamista tuhoamalla minä, sen sijaan, että oivaltaisi itsensä persoonallisuuden lisäämisellä.

Erikseen ne sisältävät kaksi tapaa ajatella vahvuuksia ja heikkouksia. Suurin heikkous syntyy kuitenkin, jos joku valitsee toisen. On parempi yrittää saavuttaa korkeampi ei-ristiriitaisen ajattelun taso, yrittää omaksua sekä-että-asenne.

Itämaisen ajattelun mukaan meillä länsimaisilla ei ole paljon viisautta, kun yritämme irtautua ja harjoitella kiinalaista astrologiaa, Feng Shuita, Ayurvedaa, I Chingiä, akupunktiota jne. itsenäisinä tieteenaloina vaiheittaisten ohjeiden avulla.

Rajat, joita vedämme länteen, kun sanomme, että Feng Shui on sisustusfilosofia ja Ayurveda on terveysjärjestelmä, itämaalaiset näkevät vain osana totuutta. “Feng Shui” on “Ayurveda”, itämaalainen voisi sanoa, ja sitten me länsimaalaiset olemme yhtä hämmentyneitä kuin silloin, kun kysymme reittiohjeita Thaimaassa ja he osoittavat kaikkiin suuntiin ja sanovat “sama, sama, mutta erilainen”.

Jos vaadit, että kiinalaisen astrologian viisaus esitetään sinulle hyvin lyhyesti, yksinkertaisesti ja selkeästi, voit löytää tästä runsaasti esimerkkejä. Se on kuitenkin polku, joka ei johda mihinkään, mutta jos päätät käyttää kiinalaista astrologiaa eksistentiaaliseen eskapismiin ja itsepetotukseen, saat juuri sen.

Jos yrität välttää elämäsi oppitunteja, sinulla on vaikeaa elämässäsi, ennen kuin opit opit. Siihen asti et voi kiinnittää täyttä huomioitasi elämän autuuteen, sillä et ole vapaa ottamaan sen mahdollisuuksia. Olet liian kiireinen nousemaan takaisin jaloillesi sen jälkeen, kun sinut putoaa kerta toisensa jälkeen.

Kiinalainen astrologia ei ole rakettitiedettä. Se on viisaus, joka voi auttaa sinua löytämään paikkasi maailmassa ja antaa sinulle energiaa kulkea ylimääräinen mailia, joka luo menestystäsi. Kiinalainen astrologia pyrkii auttamaan sinua seuraamaan vähimmän vastuksen polkua ja elämään yleensä niin, että annat onnen ja mahdollisuuden mahdollisuuden.

Kokeile!

Navigointi Yleiskatsaus NavigointiEtsi eläimiä NavigointiKumppani