Kiinalainen astrologia | 12 eläinmerkkiä | Koiratn

kiinalainen astrologia eläinten merkit

Koiratn
Kiinalainen astrologia
Koiran vuonna syntynyt ihminen on uskollinen, oikeudenmukainen, jalo, intuitiivinen ja taitava vaisto. Koiratnilla on välittävä ja suojeleva luonne, joka tarjoaa aina kuuntelevan korvan. Koiratnin poikkeuksellinen oivallus- ja yhteistyökyky tarkoittaa, että se osaa taitavasti tunnistaa ja erottaa hyvän pahasta.

Vakaus yhdistettynä heikkouteen kärsimystä kohtaan tekee Koiratnista luotettavan ystävän, jota kukaan muu ei voi verrata. Koiratilla on vahva oikeudentaju ja hän on erityisen hyvä löytämään loogisia ratkaisuja haasteisiin.

Lännessä koira on ihmisen paras ystävä, mutta kiinalaisessa astrologiassa merkki on hieman arvaamattomampi. Koirat ovat lojaaleja, uskollisia ja rehellisiä, mutta haasteena on se, että he eivät todella luota muihin. Tämä perustuu Koiratnin vahvaan käsitykseen siitä, mikä on oikein ja mikä väärin.

Koiratnin mantra näyttää olevan jotain tapaa “elä oikein, suojele pieniä ja heikkoja ja taistele epäoikeudenmukaisuutta vastaan ​​sen kaikissa muodoissa, milloin ja missä se ilmenee”. Tämä herkkä merkki oppii parhaiten tuntemaan toiset ihmiset hitaasti ja vähitellen. Ilman tätä luottamusta perustana Koiratn voi näyttää tuomitsevalta ja ankaralta.

Koiratin voi olla vaikea löytää oikeaa kumppania, ja he ovat usein niin levottomat ja liian huolissaan romanttisissa ilmeissään, että he stressaavat kumppaniaan. Ihanteellinen kumppani Koiratnille osaa noudattaa kilometrien korkeita vaatimuksiaan – ja saattaa ne maan pinnalle.

Se mitä Koiratnin itsensä pitäisi työstää, on saada hallintaansa monet irrationaaliset huolet, joita se aiheuttaa maailman menosta. Koiratn on iloinen, kun sillä on mahdollisuus rakentaa jotain niin, että tilanne paranee. Koirat pitää myös tavaroiden siivoamisesta ja siivoamisesta.

Paras kumppani on Tiikerien!Kiinalaiset horoskooppimerkit: Tiikeri
Kiinalaiset horoskooppimerkit: HärkäKiinalaiset horoskooppimerkit: Vuohi
Vältä kontaktia Härkä ja Vuohien!

Navigation Yleiskatsaus Navigation Etsi Eläimet Navigation Kumppani

Kiinalaiset eläimet
Sinulla on neljä!

Sinulla on useampi kuin yksi kiinalainen eläin. Itse asiassa sinulla on neljä! Ensisijainen kiinalainen eläimesi on syntymävuodeltasi, mutta sinulla on myös eläin syntymäkuukautesi sekä eläin syntymäpäivänäsi ja syntymäaikasi.

Kiinan eläinradan eläimet | Kaksitoista kiinalaista eläintä | Yhteensopivuus | Koira

SYNTYMÄVUOSI
ULKOELÄIN

Syntymävuotesi eläin edustaa ulkoista minääsi. Miten sinut yleensä nähdään ja luonnehditaan. 2030, 2018, 2006, 1994, 1982, 1970, 1958 jne. syntyneet ovat syntyneet koiran vuonna.

Kiinan horoskooppi | Kaksitoista kiinalaista eläintä | koira, lokakuu, kuukausi 9, Xu

SYNTYMÄKUUKAUSI
SISÄELÄIN

Syntymäkuukautesi eläin edustaa sisäistä eläintäsi. Miten koet itsesi ja haluat, että muut näkevät sinut. Jos olet syntynyt lokakuussa, 9. kuukausi (Xu), 6.10-5.11, sinulla on Koira sisäisenä eläimenäsi.

Kiinalainen eläin | Viikonpäivät | Perjantai | käärme, kani, koira

SYNTYMÄPÄIVÄ
TOSI ELÄIN

Syntymäpäiväsi eläin on todellinen eläinsi. Sinulla on yhä enemmän tämän eläimen ominaisuuksia vanhetessasi. Jos haluat tietää, minä päivänä synnyit, löydät sen täältä. Koiran viikonpäivä on perjantai.

Kiinalainen horoskooppi | Kaksitoista kiinalaista eläintä | Päivän tunnit

SYNTYMÄTUNTI
SALA ELÄIN

Syntymäaikasi eläin edustaa salaista persoonallisuuttasi, persoonallisuuden piirteitä, jotka sinulla on, mutta jotka piilottelet ulkomaailmalta. Nämä voivat olla sekä negatiivisia että positiivisia. Jos olet syntynyt 19-21, sinulla on Koira salainen eläimesi.

Tämä tarkoittaa, että siellä, missä se ei ole perusteltua, on mantra “elä oikein, suojele pieniä ja heikkoja ja taistele epäoikeudenmukaisuutta vastaan sen kaikissa suunnan kauhistuksissa, milloin ja miten se päätyy”. Joten jos olet koskaan halunnut yksin taistella epäoikeudenmukaisuutta vastaan kaikissa sen kauhistuksissa, se voi johtua siitä, että salainen henkilöllisyytesi on olemassa.

Kiinalaiset eläimet | Koira

Kiinalainen astrologia
Ystävysty vuosittaisen eläimesi kanssa!

Tapa hyötyä nopeasti kiinalaisesta astrologiasta on muistaa, että mitä suurempi harmonia, Yin-Yang, joka voidaan luoda missä tahansa tilanteessa – sitä suurempi on suotuisa kohtalo, onnellisuus ja vauraus.

Tämä tarkoittaa, että olet tietoinen asemasta, joka mahdollisesti tuo suurimman edistyksen, onnellisuuden, vaurauden ja onnen kiinalaiselle eläimellesi. Koska tämän optimaalisen aseman oletetaan kuitenkin olevan luonteeltaan epävakaa, sitä voi olla vaikea ennustaa, puhumattakaan tietoisesta ja määrätietoisesta saavuttamisesta ja ylläpitämisestä.

Navigointisi kohti optimaalista sijaintia on siis asia, johon sinun tulisi usein kiinnittää huomiota. Kurssia on säädettävä jatkuvasti. Ajatus, jossa pyritään jatkuvasti kohti optimaalista harmoniatilaa, on elämäntapa.

Arvioimaan, mikä toiminta vie sinut optimaalisen harmonian tilaan, saat apua kiinalaisilta eläimiltä.

Tunnet oman kiinalaisen eläimesi ja muistat kaksi eläintä, joiden kanssa olet sopusoinnussa, sekä kaksi eläintä, joiden kanssa olet vähiten yhteensopivia. Tämä koskee kaikkia ihmisiä, jotka kohtaavat polkusi – työhön liittyviä, yksityisiä, sosiaalisia jne. Tietyillä tyypeillä voit helposti luoda vaurautta, ystävyyttä, kunnioitusta ja molemminpuolista iloa. Ja sitten on kyse näiden ihmisten läsnäolon tiedostamisesta ja edistämisestä elämässäsi.

Näin saat viisautta, iloa ja apua kiinalaisesta astrologiasta. Ensinnäkin, unohda, että olet yhteydessä erilaisiin eläinmerkkiin, unohda monimutkaiset laskelmat, unohda kaikki, mitä sinun on katsottava muistaaksesi!

Etsi vain kiinalaisen vuoden eläin, tutustu siihen hieman, ja olet jo hyvällä matkalla houkuttelemaan onnea, vaurautta, rakkautta, hyvää terveyttä, hyvää mielialaa ja yleensä pitkää onnellista elämää.

Kokeile!

Navigointi Yleiskatsaus NavigointiEtsi eläimiä NavigointiKumppani