Kiinalainen astrologia | 12 eläinmerkkiä | Vuohien

kiinalainen astrologia eläinten merkit

Vuohien
Kiinalainen astrologia
Vuohien rakastaa taidetta ja luontoa ja on hyvä hemmottelemaan itseään. Vuohierit ovat luovia, sivistyneitä, hyvien tapojen omaavia, ulkonäöstään välittäviä ja yleensä hyvin hoidettuja turvallisessa pukeutumisessa. Sydämen puhtaus kuvaa Vuohenin lempeää luonnetta – aina rauhoittavaa ja mukautuvaa. Vuohien rakastaa huomiota ja tunnustusta ja saa nopeasti vaikutteita ympäristönsä harmoniasta.

Vuohien tiedetään olevan hyväntuulinen sielu, jonka kanssa vuohien kanssa on viehättävä, antelias ja inspiroiva, paitsi usein harhaan meneminen. Tämä luova merkki on yleensä parhaimmillaan omissa ajatuksissaan – joita muiden lineaarisempien ajattelumerkkien voi olla vaikea tulkita ja seurata Vuohierit ovat erinomaisia ​​kaikissa ammateissa, joissa he voivat ilmaista itseään henkisesti ilman liiallisia rajoituksia.

Vuohierit eivät ole luonteeltaan selkeästi systemaattisia eivätkä erityisen materialistisia. He löytävät runsaasti iloa ja vaurautta omassa suuressa sisäisessä maailmassaan. Rakastuneena Vuohien on kuitenkin usein todellinen joutomaa ja lahjelee rakkaansa monilla ja kauniilla lahjoilla.

Rakkaudessa vuohien pitää tuntea olevansa rakastettu ja arvostettu. Muuten he alkavat miettiä, mikä voisi olla vikana heissä tai parisuhteessa. Tällä tavalla vuohierit ovat hyvin taiteellisesti taipuvaisia ​​ja tuntevat olonsa hieman epävarmaksi sisimmässään. Jos he eivät saa tarpeeksi tunnustusta suhteestaan, he voivat etsiä omaa sisäistä – suurta – universumiaan.

Vuohien saa yleensä paljon irti, kun oppii rentoutumaan ja antaa muiden välillä vetää taakkaa. Kun he ymmärtävät, että ystävät, kumppani ja perhe ovat edelleen olemassa, kun he palaavat sisäisistä pakolaisistaan, elämä on vuohien varsin helppoa.

Paras kumppani on Siatn!Kiinalaiset horoskooppimerkit: Sika
Kiinalaiset horoskooppimerkit: KoiraKiinalaiset horoskooppimerkit: Lohikäärme
Vältä kontaktia Koiratn ja Lohikärmeen!

Navigation Yleiskatsaus Navigation Etsi Eläimet Navigation Kumppani

Kiinalaiset eläimet
Sinulla on neljä!

Sinulla on useampi kuin yksi kiinalainen eläin. Itse asiassa sinulla on neljä! Ensisijainen kiinalainen eläimesi on syntymävuodeltasi, mutta sinulla on myös eläin syntymäkuukautesi sekä eläin syntymäpäivänäsi ja syntymäaikasi.

Kiinan eläinradan eläimet | Kaksitoista kiinalaista eläintä | Yhteensopivuus | Vuohi

SYNTYMÄVUOSI
ULKOELÄIN

Syntymävuotesi eläin edustaa ulkoista minääsi. Miten sinut yleensä nähdään ja luonnehditaan. 2027, 2015, 2003, 1991, 1979, 1967, 1955 jne. syntyneet ovat syntyneet vuohen vuonna.

Kiinalainen horoskooppi | Kaksitoista kiinalaista eläintä | Vuohi, heinäkuuta, kuukausi 6, Wei

SYNTYMÄKUUKAUSI
SISÄELÄIN

Syntymäkuukautesi eläin edustaa sisäistä  | Sisäinen eläimesi. Miten koet itsesi ja haluat, että muut näkevät sinut. Jos olet syntynyt heinäkuussa, kuudentena kuukautena (Wei), 6.7-5.8, sinulla on vuohi sisäisenä eläimenäsi.

Kiinalainen onneneläin, arkisin, maanantai | vuohi

SYNTYMÄPÄIVÄ
TOSI ELÄIN

Syntymäpäiväsi eläin on todellinen eläinsi. Sinulla on yhä enemmän tämän eläimen ominaisuuksia vanhetessasi. Jos haluat tietää, minä päivänä synnyit, löydät sen täältä. Vuohen viikonpäivä on maanantai.

Kiinalainen horoskooppi | Kaksitoista kiinalaista eläintä | Päivän tunnit

SYNTYMÄPÄIVÄ
SALA ELÄIN

Syntymäaikasi eläin edustaa salaista persoonallisuuttasi, persoonallisuuden piirteitä, jotka sinulla on, mutta jotka piilottelet ulkomaailmalta. Nämä voivat olla sekä negatiivisia että positiivisia. Jos olet syntynyt klo 13-15, sinulla on vuohi salainen eläimesi.

Se tarkoittaa, että syvällä sisälläsi motivoi mielikuvitus, sisäiset pakot, joissa kaikki on sallittua ja mitä tahansa voi tapahtua. Vuohi ei ole luonteeltaan erityisen systemaattinen eikä erityisen materialistinen. He löytävät runsaasti iloa ja vaurautta omassa suuressa sisäisessä maailmassaan. Joten jos olet ollut taipuvainen satunnaiseen haaveilemiseen ja trillereiden ahmimiseen, se saattaa johtua siitä, että salainen henkilöllisyytesi haluaa liittyä taisteluun.

Kiinalainen tähtivuohi

Kiinalainen astrologia
Ystävysty vuosittaisen eläimesi kanssa!

Tapa hyötyä nopeasti kiinalaisesta astrologiasta on muistaa, että mitä suurempi harmonia, Yin-Yang, joka voidaan luoda missä tahansa tilanteessa – sitä suurempi on suotuisa kohtalo, onnellisuus ja vauraus.

Tämä tarkoittaa, että olet tietoinen asemasta, joka mahdollisesti tuo suurimman edistyksen, onnellisuuden, vaurauden ja onnen kiinalaiselle eläimellesi. Koska tämän optimaalisen aseman oletetaan kuitenkin olevan luonteeltaan epävakaa, sitä voi olla vaikea ennustaa, puhumattakaan tietoisesta ja määrätietoisesta saavuttamisesta ja ylläpitämisestä.

Navigointisi kohti optimaalista sijaintia on siis asia, johon sinun tulisi usein kiinnittää huomiota. Kurssia on säädettävä jatkuvasti. Ajatus, jossa pyritään jatkuvasti kohti optimaalista harmoniatilaa, on elämäntapa.

Arvioimaan, mikä toiminta vie sinut optimaalisen harmonian tilaan, saat apua kiinalaisilta eläimiltä.

Tunnet oman kiinalaisen eläimesi ja muistat kaksi eläintä, joiden kanssa olet sopusoinnussa, sekä kaksi eläintä, joiden kanssa olet vähiten yhteensopivia. Tämä koskee kaikkia ihmisiä, jotka kohtaavat polkusi – työhön liittyviä, yksityisiä, sosiaalisia jne. Tietyillä tyypeillä voit helposti luoda vaurautta, ystävyyttä, kunnioitusta ja molemminpuolista iloa. Ja sitten on kyse näiden ihmisten läsnäolon tiedostamisesta ja edistämisestä elämässäsi.

Näin saat viisautta, iloa ja apua kiinalaisesta astrologiasta. Ensinnäkin, unohda, että olet yhteydessä erilaisiin eläinmerkkiin, unohda monimutkaiset laskelmat, unohda kaikki, mitä sinun on katsottava muistaaksesi!

Etsi vain kiinalaisen vuoden eläin, tutustu siihen hieman, ja olet jo hyvällä matkalla houkuttelemaan onnea, vaurautta, rakkautta, hyvää terveyttä, hyvää mielialaa ja yleensä pitkää onnellista elämää.

Kokeile!

Navigointi Yleiskatsaus NavigointiEtsi eläimiä NavigointiKumppani