Kiinalainen astrologia | 12 eläinmerkkiä | Rotta

kiinalainen astrologia eläinten merkit

Rotta
Kiinalainen astrologia
Rotan vuonna syntynyt ihminen on mielikuvituksellinen, hurmaava ja omistautunut ystävä ja perheenjäsen, joka suojelee rakkaitaan ja on yhtä tarkka rahansa kanssa. Rottalle se, että tietää kuka pitää sinusta ja keneen voit luottaa, merkitsee paljon. Rotta kohtelee uskollisimpia ystäviään ylimääräisellä suojalla, anteliaisuudella, huomiolla ja hymyillä.

Hymyn takana piilee kuitenkin rotan suunnitelma. Suunnitelma, joka perustuu omaan etuun, usein rahaan. Rahakarhu voi muodostua ongelmaksi, jos rotta ei ole tietoinen kaikista prioriteeteistaan ​​ja toiveistaan.

Rotinkin luontaista viehätysvoimaa voidaan tarvita hyvin helposti. Vaikka Rotta on usein rahansyöjä, se voi olla erittäin antelias “laumassa oleville”, erityisesti ystäville ja perheenjäsenille, jotka ovat osoittaneet uskollisuutensa. Rotta on intohimoinen rakastaja, jolla on syvä empatia rakkauteen ja kiintymykseen.

Rotan vuonna syntynyt henkilö on sinnikäs, täsmällinen ja yksityiskohtiin suuntautunut. Vaikka vaikeat tilanteet voivat helposti saada rotan pois kurssilta, se ei koskaan menetä malttiaan. Rotta osallistuu mielellään eksklusiivisiin tapaamisiin, on ulospäinsuuntautunut ja onnistuu havaitsemaan mahdollisuudet ja saamaan ne onnistumaan.

Ihmiset ottavat nopeasti kantaa Rottaan. He joko rakastavat tai vihaavat Rottaa. On erittäin arvokasta, jos rotta oppii asettamaan muiden ihmisten tavalla ja selvästi omien etujensa yläpuolelle – vain silloin tällöin. Jos Rotta kehittää persoonallisuuttaan niin paljon, että muille jää tilaa asua Rotan kanssa, ei vain sen varjossa, vaan tasavertaisena kumppanina, Rotta voi saavuttaa erittäin onnellisen elämän.

Paras kumppani on Lohikäärme!Kiinalaiset horoskooppimerkit: Lohikäärme
Kiinalaiset horoskooppimerkit: JänisKiinalaiset horoskooppimerkit: Kukko
Vältä kontaktia Jänisn ja Kukon!

Navigation Yleiskatsaus Navigation Etsi Eläimet Navigation Kumppani

Kiinalaiset eläimet
Sinulla on neljä!

Sinulla on enemmän kuin yksi kiinalainen eläin. Itse asiassa sinulla on neljä! Ensisijainen kiinalainen eläin hankitaan syntymävuodeltasi, mutta sinulla on myös eläin syntymäkuukaudellesi sekä eläin syntymäpäivänäsi. a eläimen syntymähetkellesi.

Kiinalainen eläin, horoskooppi | Vuosieläin, ulkoeläin | Ulkoeläin | Mätä

SYNTYMÄVUOSI
ULKOELÄIN

Syntymävuotesi eläin edustaa vuoden eläintä | ulkoeläinsi | ulkoinen itsesi. Miten sinut yleensä nähdään ja luonnehditaan. Jos olet syntynyt vuosina 2020, 2008, 1996, 1984, 1972, 1960, 1948, 1936, olet syntynyt rotan vuonna.

Kiinan eläin, horoskooppi | Vuosieläin, sisäeläin | Sisäeläin | Mätä

SYNTYMÄKUUKAUSI
SISÄELÄIN

Syntymäkuukautesi eläin edustaa sisäistä minääsi. Tapa, jolla koet itsesi ja haluat, että muut näkevät sinut. Jos olet syntynyt joulukuussa, 11. kuukaudessa (Zi), 6.12–5.1, sinulla on rotta sisäisenä eläimenäsi.

Kiinan onneneläimet, horoskooppimerkit, viikonpäivät | Torstai

SYNTYMÄPÄIVÄ
TOSI ELÄIN

Syntymäpäiväsi eläin edustaa persoonallisuuttasi, persoonallisuuden ominaisuuksia, jotka sinulla on. Jos haluat tietää, minä päivänä synnyit, löydät sen täältä. Rotan viikonpäivä on torstai

Kiinalainen eläin, horoskooppi | Vuorokauden tunnit, tunnit eläinten välillä, matka-aika | Salainen eläin, salainen eläin | Rotta

SYNTYMÄTUNTI
SALA ELÄIN

Syntymähetkesi eläin edustaa salaista persoonallisuuttasi, persoonallisuuden piirteitäsi, jotka sinulla on, mutta jotka piilottelet ulkomaailmalta. Nämä voivat olla sekä negatiivisia että positiivisia. Jos olet syntynyt 23-01, sinulla on Rotten salainen eläimesi.

Tämä tarkoittaa, että raha motivoi sinua syvällä. Olet piilevä rahankaivaja, ja jos voisit ilmaista vapaasti rahanhaluasi, kylpeisit rahassa kuten Joakim Von And. Rotalle on ominaista erityisesti toimintahalu. Joten jos sinusta tuntuu, että se on joskus liian hidasta, se voi johtua siitä, että salainen henkilöllisyytesi haluaa leikkiä.

Kiinalainen eläinmerkkisi | rotta

Kiinalainen astrologia
Ystävysty vuosittaisen eläimesi kanssa!

Tapa hyötyä nopeasti kiinalaisesta astrologiasta on muistaa, että mitä suurempi harmonia, Yin-Yang, joka voidaan luoda missä tahansa tilanteessa – sitä suurempi on suotuisa kohtalo, onnellisuus ja vauraus.

Tämä tarkoittaa, että olet tietoinen asemasta, joka mahdollisesti tuo suurimman edistyksen, onnellisuuden, vaurauden ja onnen kiinalaiselle eläimellesi. Koska tämän optimaalisen aseman oletetaan kuitenkin olevan luonteeltaan epävakaa, sitä voi olla vaikea ennustaa, puhumattakaan tietoisesta ja määrätietoisesta saavuttamisesta ja ylläpitämisestä.

Navigointisi kohti optimaalista sijaintia on siis asia, johon sinun tulisi usein kiinnittää huomiota. Kurssia on säädettävä jatkuvasti. Ajatus, jossa pyritään jatkuvasti kohti optimaalista harmoniatilaa, on elämäntapa.

Arvioimaan, mikä toiminta vie sinut optimaalisen harmonian tilaan, saat apua kiinalaisilta eläimiltä.

Tunnet oman kiinalaisen eläimesi ja muistat kaksi eläintä, joiden kanssa olet sopusoinnussa, sekä kaksi eläintä, joiden kanssa olet vähiten yhteensopivia. Tämä koskee kaikkia ihmisiä, jotka kohtaavat polkusi – työhön liittyviä, yksityisiä, sosiaalisia jne. Tietyillä tyypeillä voit helposti luoda vaurautta, ystävyyttä, kunnioitusta ja molemminpuolista iloa. Ja sitten on kyse näiden ihmisten läsnäolon tiedostamisesta ja edistämisestä elämässäsi.

Näin saat viisautta, iloa ja apua kiinalaisesta astrologiasta. Ensinnäkin, unohda, että olet yhteydessä erilaisiin eläinmerkkiin, unohda monimutkaiset laskelmat, unohda kaikki, mitä sinun on katsottava muistaaksesi!

Etsi vain kiinalaisen vuoden eläin, tutustu siihen hieman, ja olet jo hyvällä matkalla houkuttelemaan onnea, vaurautta, rakkautta, hyvää terveyttä, hyvää mielialaa ja yleensä pitkää onnellista elämää.

Kokeile!

Navigointi Yleiskatsaus NavigointiEtsi eläimiä NavigointiKumppani