Tarot, näin tarot-korteilta kysytään neuvoja

Tarot esitys

Kuinka kysyä
Tarot neuvoja varten

Mitä paremmin muotoilet kysymyksesi, sitä helpompi tarotin on lähettää menestystä, vastauksia, vauhtia, viisautta sinun suuntaan. Tee tarot-korttien helpoksi auttaa sinua olemalla täsmällinen kysymyksessäsi!

“Sama, sama, mutta erilainen” thaimaalaiset voivat sanoa, jos kysyt heiltä reittiohjeita. Ne osoittavat molempiin suuntiin ja ovat oikeassa! Kaikki tiet johtavat Roomaan, ja sinun on päätettävä, valitsetko yhden vai toisen reitin.

Tarotista saamasi vastaukset riippuvat siitä, kuinka selvästi olet kysynyt. Jos kysyt nopeinta reittiä, sinut ohjataan päätielle, ja jos pyydät kauneinta reittiä, sinut ohjataan päivänkakkarareitille. Jos et sano mieluummin pyöräilyä, saatat olla vaarassa saada reittiä, joka ei sovellu tähän.

Kysy tarotilta

Hengellisen kautta saamme inspiraatiota, apua, ohjausta, ja jälkimmäisessä esitetään usein useita erilaisia ​​tuloksia.

Jos valitset jonkin näistä vaihtoehdoista ja pidät siitä kiinni, sen toteutumisen mahdollisuus on tietysti sitäkin suurempi. Valitettavasti tämä koskee sekä hyviä että huonoja tuloksia.

Tätä voidaan verrata siihen, että olet aluksen kapteeni kuuntelemassa navigaattorisi neuvoja:

“Jos asetamme kurssin 15 astetta itään, pääsemme juuri minne haluamme mennä, mutta jos purjehdimme suoraan eteenpäin, osumme kallioon kahden merimailin päässä”. Jos valitset sitten suoran radan, ajaudut karille. Ja kun se tapahtuu, älä syytä navigaattoriasi – tai universumia. Olet oman kapteeni, mutta universumi haluaisi kovasti antaa sinulle kaiken avun ja opastuksen, jota voit mahdollisesti toivoa.

Vuonna 1965 43-vuotias nainen kuoli Kanadassa sairaalassa ilman näkyvää syytä ja vasta pian täydellisesti suoritetun pienen leikkauksen jälkeen. Myöhemmin kävi ilmi, että hänelle oli kerrottu viisivuotiaana, että hän kuolee täytettyään 43. Hänen syntymäpäivänsä oli ollut viikko ennen leikkausta ja hän oli kertonut siskolleen ja sairaanhoitajalle, ettei hän uskonut selviävänsä siitä.

Kirurgit ehdottivat varovaisesti, että emotionaalinen jännitys, jonka hän aiheutti odottaessaan ennustuksen toteutumista, saattaa liittyä hänen kuolemaansa.

Kysy tarotilta

Tämä ei tarkoita, että näin olisi ollut, mutta on täysin varmaa, että jos uskot paljon negatiiviseen ennusteeseen, kuten siihen, että suhteesi hajoaa muutaman vuoden sisällä tai vastaavaa, on täysin varmaa, että se tulee erota. Siitä tulee itseään toteuttava ennustus, jossa vastuu asetetaan ennusteelle, kun taas sen romahtamiseen johtavat suhteiden ponnistuksen puute tai jopa tuhoisat teot, kuten ulkopuolinen käyttäytyminen.

Joten itse ennustaminen ei johda kohtalosi. Tärkeintä on oma tulkintasi vastauksista, eivät itse vastaukset. Itse ottamasi vastuu omasta kohtalostaan ​​ja elämästäsi on todellinen tuloksen luoja.

Ennusteet voidaan hyvinkin ottaa nimellisarvoon ja hakata kiveen, mikäli ne ovat myönteisiä. Positiiviset ennusteet voivat tasoittaa tietä menestykselle ja niillä on hyvät odotukset tulevaisuudesta. Asenteemme elämään on pitkälti itsensä toteuttava ennustus, sillä oikealla asenteella saamme hyvää energiaa ja päinvastoin.

Henkisessä universumissa on edellytys, että ihminen ottaa vastuun omasta elämästään. Jos teet tämän, sinun pitäisi luultavasti saada kaikki tarvitsemasi apu ja opastus.

Kysy Tarotista

Yleinen henkinen näkemys on, että energiat auttavat sinua vasta, kun olet saattanut itsesi sellaiseen tilaan, että olet avoin hyville energioille.

Hengellinen maailmankaikkeus pitää sisällään ääretöntä apua ja rakkautta, ja se haluaa auttaa sinua kaikissa pyrkimyksissäsi – mutta kaikki alkaa sinusta. Jos päätät käyttää hengellisyyttä eksistentiaaliseen eskapismiin ja itsepetoksiin, saat juuri tämän.

Jos yrität välttää elämäsi oppituntia, sinulla on vaikeaa elämässäsi, ennen kuin opit opit. Siihen asti et voi kiinnittää täyttä huomioitasi elämän iloihin, koska et ole vapaa tarttumaan sen mahdollisuuksiin. Sinulla on liian kiire noustaksesi takaisin jaloillesi sen jälkeen, kun olet pudonnut kerta toisensa jälkeen.

Tarot voi auttaa sinua melkein missä tahansa. Mitä minun pitäisi tehdä tämän tai tuon kanssa? Tarot-korttien ohjeet eivät kuitenkaan ole ennusteita sinänsä. Se on enemmän opastusta parhaan mahdollisen ratkaisun saavuttamiseen.

Vain sinä voit aistia, tulevatko tarot-korttien kautta saamasi vastaukset universumin energioista vai omasta alitajunnastasi. Tarot-korttien arvoa ei kuitenkaan pidä unohtaa edistyneenä kysymyksenä pohdittavana muotona ja yrityksenä päästä tiedostamattomiin ajatuksiin ja toiveisiin.

Kysy tarotilta

Tärkeää on oma tulkintasi tarot-korteista saamistasi vastauksista, eivät itse vastaukset. Se on vastuu, jonka otat omasta kohtalostaan ​​ja elämästäsi, on todellinen tulosten luoja.

Voi olla houkuttelevaa käyttää henkistä luopumista omasta vastuustaan ​​elämästä ja kehityksestä, mutta me ihmiset emme ole osa suurempaa nukketeatteria, jossa kaikkea hallitsevat korkeammat voimat. Hengelliset ihmiset pyrkivät elämään sopusoinnussa oman sisäisen sielunsa ja ympäristönsä kanssa.

He pyrkivät seuraamaan sydäntään, intuitiota ja päätyvät siksi usein oikeaan paikkaan elämässä. Voi olla houkuttelevaa heittää ohjakset pois toteamalla, että kaikki on loppujen lopuksi ennalta määrättyä, istu alas ja sano “no hyvä”. Tämä ajattelutapa on tietysti houkuttelevinta silloin, kun asiat eivät mene hyvin. Mutta jos annat periksi ja tulet apaattiseksi, tämä koko apatia olemuksessasi vain voimistuu.

Jos uskot paljon negatiiviseen ennusteeseen – kuten suhteesi hajoamiseen muutaman vuoden sisällä tai vastaavaan -, on melko todennäköistä, että se hajoaa. Siitä tulee itsensä toteuttava ennustus, jossa vastuu asetetaan ennustajalle, vaikka todellisuudessa sen kaatumiseen johtavat ponnistuksen puute suhteessa tai jopa tuhoisat teot, kuten avioliiton ulkopuoliset suhteet.

Kysy Tarotista

Tarot-korteista saadut vastaukset tulee nähdä mahdollisina tuloksina, joita saattaa ilmetä, jos nykyistä kurssia jatketaan. Toisin sanoen profetioita, joita voidaan käyttää kohtaamaan elämän mahdollisuudet ja sudenkuopat.

Ehkä olet kuullut väitteitä kuten; “Ei ole sattumia. Kaikella on henkinen merkitys ja se sisältää oppitunnin sinulle” – mikä voidaan nähdä vapaana tahdona, joka jätetään korkeammille voimille. Mutta jos istut alas ja odotat sitä, mikä on nyt sinulle ja elämällesi tarkoitettu, odotat hyvin kauan.

Vain kun heittäydyt elämään ja otat vastuun omasta onnestasi ja hyvinvoinnistasi, henkinen muotoutuu ja tulee sinulle avun ja opastuksen mukana.

Jos olet hyvässä kontaktissa intuitiosi kanssa, pystyt aistimaan missä sinun on parasta olla – missä voit oppia sen, mitä tarvitset juuri nyt – menestyäksesi pitkällä aikavälillä, kasvaaksesi ja tulla isommaksi ihmiseksi. Tarot-kortit voivat auttaa sinua selvittämään vaihtoehdoistasi ja siten paremmin tekemään oikeita valintoja elämässäsi.

Kysy Tarotista

Jos tarot-kortit eivät ymmärrä kysymystäsi, he eivät tiedä mitä vastata! Joten tee universaalien energioiden helpoksi auttaa sinua saavuttamaan menestystä, edistymään, tekemään oikeita valintoja tekemällä selväksi, mihin tarkalleen haluat vastauksia, auttaa sinua.