Viisi elementtiä | Tulipalo

Tulipalo
Viisi elementtiä | Metalli
Tuhoaja
Metalli
Viisi elementtiä | Puu
Viemärit
Puu
Viisi elementtiä | Maaperä
Tukee
Maa
Viisi elementtiä | Tuli Navigointi

Feng Shui
Kun tuli harmonisoi chi-energiaa

Feng shuin ydin on, että Chi-energia ei ole liian vahvaa eikä pysähtynyt. Tärkeä työkalu on viisi elementtiä. Koska kaikki maailmankaikkeudessa on luokiteltu viiden alkuaineen mukaan, näiden viiden elementin välistä vuorovaikutusta – tukeva, tyhjentävä, tuhoava – käytetään harmonisoimaan Chi-energiaa.

Tuli on ainoa elementti, jota ei ole olemassa sellaisenaan. Se on tehtävä. Tuli liittyy menestykseen ja tunnustukseen. Yksi liittää tulen etelään. Puutarhan eteläosassa tai talon eteläosassa olevat lamput houkuttelevat ylöspäin chi-virtausta, joka tuo asukkaille menestystä, mainetta ja tunnustusta. Samassa eteläosassa on myös hyvä olla puuta, sillä puu toimii polttoöljynä. Kodissa ei saa koskaan olla liikaa yhtä elementtiä edustettuna, sillä feng shuissa on kyse myös tasapainosta ja tasapainosta. Ehdottomasti tulta kynttilöiden, tulisijojen jne. sillä on myös piristävä vaikutus tulen energioihin.

Elementti tuli

Kiinalainen astrologia
Kun tuli on onnenelementtisi

Onnenelementtisi lasketaan Ba ​​Zi -kaaviostasi. Onnenelementin vahvistaminen auttaa saattamaan viiden elementin painojakauman tasapainoon ja siten helpottaa menestystä, vaurautta, hyvää terveyttä ja monia ystäviä , onnea ja menestystä.

Kesä on onnenkauttasi. Hevosen vuosi ja käärmevuosi ovat onnenvuosisi. Hevoskuukaudet ja käärmekuukaudet ovat onnenkuukausiasi. Klo 9.00–13.00 ovat onnentuntejasi. Eteläinen kompassin suunta on onnenpaikkasi. Se lisää onneasi, jos asut talossa, joka on etelään päin. Makuuhuoneesi tulisi sijaita kotisi eteläosassa. Se lisää hyvinvointiasi, jos nukut pääsi etelään päin. On hyvä, jos kotisi eteläpuolella on suuret ikkuna-aukot. Etelästä tuleva tuuli tai tuuli tekee sinulle hyvää. Sijoita työtuoli etelään päin. Puinen sänky on hyvä sinulle. Onnenvärisi on punainen ja sinun tulee käyttää tätä väriä mahdollisimman paljon kotona, vaatteissasi jne. Autosi, polkupyöräsi tai muu ajoneuvosi voi olla edullisesti punainen.

Sinulla on enemmän onnea, jos nimessäsi on “minä”-ääni. Sinulla on enemmän onnea, jos nimesi yhdistetään Tuleen. Karvaat ruoat sopivat sinulle. Terveytesi vuoksi varmista, että naurat usein ja paljon. Kuumat kylpyt tekevät sinulle hyvää. Pidä huolta verenkiertoelimistösi, sydämestäsi, verestäsi ja kielestäsi. Kumppanisi tulee valita henkilö, jolla on korkeampi Fire-pistemäärä kuin sinulla. Työsi on helpompaa, jos valitset ammatin tai suunnan, jolla on jotain tekemistä Firen kanssa.

Elementti tuli

Kiinalainen astrologia
Kun tuli vaikuttaa eläinmerkkiisi

Eläinmerkkisi lasketaan syntymäajasta. Koska kiinalaisessa almanakissa joka kerta liittyy viiden elementin painojakaumaan, kuvaus siitä, kuka olet, perustuu vuoden eläimeen – syntymävuotesi eläinmerkkiin – on vivahteikas, kun tarkastellaan viisi elementtiä syntymäpäivääsi ja syntymäaikaasi varten.

Tuli on eloisaa, energistä, voimakasta, ja juuri tällä elementti vaikuttaa persoonallisuuksiin. Tämä voidaan osoittaa suurella rohkeudella, että henkilö on hyvin eloisa, innokas matkustamaan ja etsii jatkuvasti uusia kokemuksia. Tämä puolestaan ​​voi johtaa siihen, että henkilö on levoton ja hänellä on vaikeuksia asettua. Mutta toisaalta ihmisen laaja näkemys elämästä ja sen mahdollisuuksista antaa hyvän yleiskuvan ja siten kyvyn nähdä asioita monelta kantilta. Tämä koskee myös kykyä nähdä itsensä ulkopuolelta.

Tuli on samanaikaisesti luova ja tuhoisa elementti. Tämän negatiiviset seuraukset näkyvät siinä, että henkilöllä on monia särkyneitä sydämiä hänen jälkeensä ja positiiviset seuraukset siinä, että henkilö voi olla luova ja rakentavasti luova. Tuli herättää huomiota ja ihmiset, joihin tämä elementti vaikuttaa, kaipaavat usein huomiota tai mainetta.

Kiinalainen astrologia
Viisi elementtiä