Viisi elementtiä | Maa

Maa
Viisi elementtiä | Vesi
Tuhoaja
Vesi
Viisi elementtiä | Tuli
viemärit
Tuli
Viisi elementtiä | Metalli
Tukee
Metalli
Viisi elementtiä | Maaperä Navigointi

Feng Shui
Kun maapallo harmonisoi Chi-energiaa

Feng shuin ydin on, että Chi-energia ei ole liian vahvaa eikä pysähtynyt. Tärkeä työkalu on viisi elementtiä. Koska kaikki maailmankaikkeudessa on luokiteltu viiden alkuaineen mukaan, näiden viiden elementin välistä vuorovaikutusta – tukeva, tyhjentävä, tuhoava – käytetään harmonisoimaan Chi-energiaa.

Savi, muta, kivet, kivet jne. sisältyy tähän elementtiin. Maalla täytetty terrakottaruukku on täydellinen maaelementti. Samoin patsas on erinomainen maaelementti – edellyttäen tietysti, että se on tehty maaelementistä; kipsi, savi, marmori jne. Maa syntyy tulella ja maaenergiaa voidaan vahvistaa lampuilla. Mutta puu tuhoaa maata ja maa voi tuhota metallin. Siksi on hyvä idea, ettei maa-alueilla ole puuenergiaa.

elementti maaperä

Kiinalainen astrologia
Kun maapallo on onnenelementtisi

Onnenelementtisi lasketaan Ba ​​Zi -kaaviostasi. Onnenelementin vahvistaminen auttaa saattamaan viiden elementin painojakauman tasapainoon ja siten helpottaa menestystä, vaurautta, hyvää terveyttä ja monia ystäviä , onnea ja menestystä.

Neljän vuodenajan väliset jaksot ovat onnenjaksojasi. Härän vuosi, lohikäärmeen vuosi, vuohen vuosi ja koiran vuosi ovat onnenvuosisi. Kuukaudet merkeissä; härkä, lohikäärme, vuohi ja koira ovat onnenkuukautesi. Kodin keskusalue on onnenpaikkasi. Onnenvärisi on ruskea ja sinun tulee käyttää tätä väriä mahdollisimman paljon kotona, vaatteissasi jne. Autosi, polkupyöräsi tai muu ajoneuvosi voi olla edullisesti ruskea.

Sinulla on enemmän onnea, jos nimessäsi on U-ääni. Sinulla on enemmän onnea, jos nimesi yhdistetään Maahan. Makea ruoka sopii sinulle. Pidä huolta ruuansulatusjärjestelmästäsi. Kumppanisi tulee valita joku, jolla on korkeampi Earth-pistemäärä kuin sinulla. Työsi on helpompaa, jos valitset ammatin tai suunnan, jolla on jotain tekemistä maan kanssa.

elementti maaperä

Kiinalainen astrologia
Kun maapallo vaikuttaa horoskooppiisi

Eläinmerkkisi lasketaan syntymäajasta. Koska kiinalaisessa almanakissa joka kerta liittyy viiden elementin painojakaumaan, kuvaus siitä, kuka olet, perustuu vuoden eläimeen – syntymävuotesi eläinmerkkiin – on vivahteikas, kun tarkastellaan viisi elementtiä syntymäpäivääsi ja syntymäaikaasi varten.

Maaelementti vaikuttaa ensisijaisesti siihen, mitä voit kutsua maanläheiseksi. Täällä ollaan turvassa, kallionkiinteessä, mikä näkyy siinä, että persoonallisuudelle on ominaista vakaa, maanläheinen, vilpitön, varmuutta etsivä ja vaatimaton. Henkilö pitää suurta huolta perheestään, ystävistään, säästöistään jne.

Nämä ihmiset ovat konservatiivisia ja pitävät mieluummin turvallista, tunnettua kuin epävarmaa, kokeellista. He ovat siis kodikkaampia ihmisiä kuin sosiaalisia leijonia, vaikka uskollisen ja omistautuneen luonteensa vuoksi heillä on usein laaja ystäväpiiri. He huolehtivat turvallisuudestaan ​​ja tekevät usein lujasti töitä varmistaakseen tämän ja pitävät tärkeänä kodikasta ja mukavaa kotia.

Kiinalainen astrologia
Viisi elementtiä