Viisi elementtiä | Metalli

Metalli
Viisi elementtiä | Puu
Tuhoaja
puu
Viisi elementtiä | Maaperä
viemärit
Maa
Viisi elementtiä | Vesi
Tukee
Vesi
Viisi elementtiä | Metalli Navigointi

Feng Shui
Kun metalli harmonisoi Chi-energiaa

Feng shuin ydin on, että Chi-energia ei ole liian vahvaa eikä pysähtynyt. Tärkeä työkalu on viisi elementtiä. Koska kaikki maailmankaikkeudessa on luokiteltu viiden alkuaineen mukaan, näiden viiden elementin välistä vuorovaikutusta – tukeva, tyhjentävä, tuhoava – käytetään harmonisoimaan Chi-energiaa.

Metallielementti koostuu hopeasta, kuparista, keuhkoputkista, teräksestä jne. Tätä elementtiä on helppo käyttää feng shuissa, koska metallit ovat osa monia eri asioita. Muista, että feng shui suosii pyöreitä ja kauniita asioita – ei teräviä ja epätasaisia ​​asioita. Metallielementtiä käytetään usein sisältämään joskus negatiivisia maaenergiaa. Ihannetapauksessa tavoitteena on käyttää feng shuita omassa kodissasi niin, että et heti tunnista yksittäisiä feng shui -lääkehoitoja, vaan että ne kuuluvat luonnollisena osana kotia. Metallielementin sijaan voidaan käyttää värejä valkoinen, hopea, kulta.

Elementtimetalli

Kiinalainen astrologia
Kun metalli on onnenelementtisi

Onnenelementtisi lasketaan Ba ​​Zi -kaaviostasi. Onnenelementin vahvistaminen auttaa saattamaan viiden elementin painojakauman tasapainoon ja siten helpottaa menestystä, vaurautta, hyvää terveyttä ja monia ystäviä , onnea ja menestystä.

Tässä keskitytään saattamaan viisi elementtiä tasapainoon henkilökohtaisen painokonstellaatiosi perusteella. Siksi ensin löydetään painojakauma, joka sinulla on – ja sitten sitä verrataan kaiken ympärilläsi olevan painon jakautumiseen – aikoihin, ystäviin, kompassin suuntiin jne. Kiinalaisen astrologian mukaan kaikella universumissa on painojakauma. viisi elementtiä.

Se, että metalli on onnenelementtisi tarkoittaa, että pistemääräsi Earth-elementissä on alhainen ja voit hyötyä sen stimuloinnista ja vahvistamisesta, mikä saattaa viisi elementtiäsi tasapainoon ja edistää näin toivotan sinulle onnea, edistystä ja menestystä.

Syksy on onnenkauttasi. Apinan vuosi ja kukon vuosi ovat onnenvuosisi. Apinakuukaudet ja kukkokuukaudet ovat onnenkuukausiasi. Klo 15.00 – 19.00 ovat onnentuntejasi. Länsikompassin suunta on onnenpaikkasi. Se lisää onneasi, jos asut talossa, joka on länteen päin. Makuuhuoneesi tulisi sijaita kotisi länsiosassa. Se lisää hyvinvointiasi, jos nukut pääsi länteen päin. On hyvä, jos sinulla on suuret ikkuna-aukot kotisi länsipuolella. Lännestä tuleva tuuli tai tuuli sopii sinulle. Sijoita työtuoli länteen päin.

Metallinen sänky sopii sinulle. Onnenvärisi on valkoinen ja sinun tulee käyttää tätä väriä mahdollisimman paljon kotona, vaatteissasi jne. Autosi, pyöräsi tai muu ajoneuvosi voi olla valkoinen eduksi. Korujen käyttäminen tuo sinulle onnea. On hyvä idea käyttää kultaisia ​​sormuksia. Sinulla on enemmän onnea, jos nimessäsi on E-ääni. Mausteinen ruoka sopii sinulle.

Terveytesi vuoksi älä oleskele tarpeettomasti ilmastossa, jossa on paljon kuivaa ilmaa. Pidä huolta hengityselimistäsi, keuhkoistasi, nenästäsi ja ihostasi. Kumppanisi tulee valita joku, jolla on korkeammat metallipisteet kuin sinulla. Työsi on helpompaa, jos valitset ammatin tai suunnan, joka liittyy metalliin tai rahaan.

Elementtimetalli

Kiinalainen astrologia
Kun metalli vaikuttaa eläinmerkkiisi

Eläinmerkkisi lasketaan syntymäajasta. Koska kiinalaisessa almanakissa joka kerta liittyy viiden elementin painojakaumaan, kuvaus siitä, kuka olet, perustuu vuoden eläimeen – syntymävuotesi eläinmerkkiin – on vivahteikas, kun tarkastellaan viisi elementtiä syntymäpäivääsi ja syntymäaikaasi varten.

Metalli on vahva elementti, jonka voi osoittaa, että henkilö ei pelkää puolustaa itseään ja muita. Tai se, että henkilöllä on terästä tahtoa ja voimaa, vakaa ja ajoittain periksiantamaton, mikä voi myös johtaa siihen, että henkilö on kilpailukykyinen ja uskaltaa esittää mielipiteensä. Tai että henkilö on yleensä vahva henkilö, joka suojelee perhettään ja ystäviään.

Metalli on myös kylmä elementti, joka voi vaikuttaa ihmiseen niin, että hän näyttää harvoin tunteita ja saattaa näyttää pidättyviltä. Metallielementti voi myös peittää sen, että henkilöllä on metallipanssari ulkopuolelta, mutta hän on todella peloissaan ja epävarma sisällä.

Kiinalainen astrologia
Viisi elementtiä