Viisi elementtiä | Puu

Puu
Viisi elementtiä | Maaperä
Tuhoaja
Maa
Viisi elementtiä | Vesi
viemärit
Vesi
Viisi elementtiä | Tuli
Tukee
Tuli
Viisi elementtiä | Puu Navigointi

Feng Shui
Kun puu harmonisoi chi-energiaa

Feng shuin ydin on, että Chi-energia ei ole liian vahvaa eikä pysähtynyt. Tärkeä työkalu on viisi elementtiä. Koska kaikki maailmankaikkeudessa on luokiteltu viiden alkuaineen mukaan, näiden viiden elementin välistä vuorovaikutusta – tukeva, tyhjentävä, tuhoava – käytetään harmonisoimaan Chi-energiaa.

Ensimmäinen elementti on puu, joka symboloi uuden elämän alkua. Käytä elävää puuta. Ihannetapauksessa bambupuu tai kasvi, jolla on jonkinlainen runko. Yleensä kukat ja kasvit ovat hyviä Chille ja myös luonnollisesti puhdistavat ilmaa. Muista, että kasvin on oltava tuore. Sairas tai kuollut kasvi on Shar Chi. Puuhuonekalut eivät ole kovin suosittuja feng shui -ratkaisuna puuelementin energiaa edistävänä, koska kuollut puu ei sisällä paljon energiaa. Ne voivat kuitenkin sisältää positiivista energiaa, jos niillä on hyvä tarina.

Muista, että kaikki fyysiset asiat voivat sisältää sekä hyviä että huonoja energioita aiemmilta omistajilta tai yksinkertaisesti henkilöltä, joka on käsitellyt tai käyttänyt asiaa. Siksi on tärkeää puhdistaa uudet tavarat aina ennen kuin ne tuodaan kotiin.

Elementtipuu

Kiinalainen astrologia
Kun puu on onnenelementtisi

Onnenelementtisi lasketaan Ba ​​Zi -kaaviostasi. Onnenelementin vahvistaminen auttaa saattamaan viiden elementin painojakauman tasapainoon ja siten helpottaa menestystä, vaurautta, hyvää terveyttä ja monia ystäviä , onnea ja menestystä.

Kevät on onnenkauttasi. Jäniksen vuosi tai Tiikerin vuosi ovat onnenvuosisi. Jäniskuukaudet ja tiikerikuukaudet ovat onnenkuukausiasi. 03:00 – 07:00 ovat onnentuntejasi. Itäkompassin suunta on onnenpaikkasi. Se lisää onneasi, jos asut talossa, joka on itään päin. Makuuhuoneesi tulisi sijaita kotisi itäosassa. Se lisää hyvinvointiasi, jos nukut pääsi itään päin. On hyvä, jos sinulla on suuret ikkuna-aukot kotisi itäpuolella. Idästä tuleva tuuli tai tuuli tekee sinulle hyvää. Sijoita työtuoli siten, että olet itään päin.

Puinen sänky sopii sinulle. Onnenvärisi on vihreä ja sinun tulee käyttää tätä väriä mahdollisimman paljon kotona, vaatteissasi jne. Autosi, pyöräsi tai muu ajoneuvosi voi olla vihreä. Sinulla on enemmän onnea, jos nimessäsi on A-ääni. Sinulla on enemmän onnea, jos nimesi yhdistetään puuhun. Vihannekset ja kaikki vihreä on hyväksi sinulle. Tervellesi on hyötyä ulkoilusta, mieluiten paljon tuulista. Pidä huolta hermostostasi, maksastasi ja sappirakkostasi. . em> Valitse kumppanisi joku, jolla on korkeampi Tree-pistemäärä kuin sinulla. Työsi on helpompaa, jos valitset ammatin tai suunnan, joka on tehtävä. puulla.

Elementtipuu

Kiinalainen astrologia
Kun puu vaikuttaa eläinmerkkiisi

Eläinmerkkisi lasketaan syntymäajasta. Koska kiinalaisessa almanakissa joka kerta liittyy viiden elementin painojakaumaan, kuvaus siitä, kuka olet, perustuu vuoden eläimeen – syntymävuotesi eläinmerkkiin – on vivahteikas, kun tarkastellaan viisi elementtiä syntymäpäivääsi ja syntymäaikaasi varten.

Ensinnäkin puuelementin vaikutus ihmiseen näkyy siinä, että viimeksi mainittu on erittäin tukeva ja uskollinen ystäville ja perheelle. Perheeseen ja ystäviin kohdistuu usein rajatonta luottamusta, rakkautta ja tukea, mutta tämän odotetaan menevän myös toisin päin. Puuelementillä on toissijainen vaikutus, koska persoonallisuudelle on usein ominaista suuri huumoriaste. He ovat usein ryhmän mielialan levittäjiä. Tämä huumori ilmaistaan ​​helposti puheessa, koska nämä ihmiset ovat usein myös hyvin artikuloituja. Joskus tätä kaunopuheisuutta käytetään kuitenkin myös vihollisten tai yksinkertaisesti muiden eri mieltä olevien lyömiseen.

Kiinalainen astrologia
Viisi elementtiä