Viisi elementtiä | Vesi

Vesi
Viisi elementtiä | Tuli
Tuhoaja
Tuli
Viisi elementtiä | Metalli
viemärit
Metalli
Viisi elementtiä | Puu
Tukee
puu
Viisi elementtiä | Vesi Navigointi

Feng Shui
Kun vesi harmonisoi chi-energiaa

Feng shuin ydin on, että Chi-energia ei ole liian vahvaa eikä pysähtynyt. Tärkeä työkalu on viisi elementtiä. Koska kaikki maailmankaikkeudessa on luokiteltu viiden alkuaineen mukaan, näiden viiden elementin välistä vuorovaikutusta – tukeva, tyhjentävä, tuhoava – käytetään harmonisoimaan Chi-energiaa.

Erittäin voimakas elementti, joka liittyy onneen, voimaan ja vaurauteen. Ehkä tämä johtuu siitä, että keisarit ja kuninkaat ovat vuosisatojen ajan sijoittaneet palatsensa veden lähelle tai suojelleet niitä vedellä – esimerkiksi vallihautalla. Käytä akvaariota tai sisävesiallasta. Vältä savi- tai saviruukkujen käyttöä tähän, koska maaelementti estää vesielementin. Pidä vesi aina tuoreena ja vältä seisovaa vettä. Sinistä ja mustaa voidaan käyttää vesilääkkeiden sijasta

Elementti vesi

Kiinalainen astrologia
Kun vesi on onnenelementtisi

Onnenelementtisi lasketaan Ba ​​Zi -kaaviostasi. Onnenelementin vahvistaminen auttaa saattamaan viiden elementin painojakauman tasapainoon ja siten helpottaa menestystä, vaurautta, hyvää terveyttä ja monia ystäviä , onnea ja menestystä.

Talvi on onnenkauttasi. Sian vuosi tai rotan vuosi ovat onnenvuosisi. Possukuukaudet ja rottakuukaudet ovat onnenkuukausiasi. 21:00 – 1:00 ovat onnentuntejasi. Pohjoinen kompassin suunta on onnenpaikkasi. Se lisää onneasi, jos asut talossa, joka on pohjoiseen päin. Makuuhuoneesi tulisi sijaita kotisi pohjoisosassa. Se lisää hyvinvointiasi, jos nukut pääsi pohjoiseen. On hyvä, jos kotisi pohjoispuolella on suuret ikkuna-aukot. Pohjoisesta tuleva tuuli tai tuuli tekee sinulle hyvää. Sijoita työtuoli siten, että olet pohjoiseen päin.

Vesi- tai metallisänky sopii sinulle. Onnenvärisi on musta ja sinun tulee käyttää tätä väriä mahdollisimman paljon kotona, vaatteissasi jne. Autosi, polkupyöräsi tai muu ajoneuvosi voi olla edullisesti musta. Sinulla on enemmän onnea, jos nimessäsi on O-ääni. Sinulla on enemmän onnea, jos nimesi yhdistetään veteen. Korujen käyttäminen tuo sinulle onnea. Vähän suolaista ruokaa tekee hyvää. Terveytesi hyötyy ulkoilusta, mieluiten kanssa vettä. Huolehdi erityselimistösi, munuaisistasi, jaloistasi ja korvistasi Kumppanisi tulee valita joku, jolla on korkeampi vesipistemäärä kuin sinulla. Työsi on helpompaa, jos valitset ammatin tai suunnan, jolla on jotain tekemistä veden kanssa.

Elementti vesi

Kiinalainen astrologia
Kun vesi vaikuttaa eläinmerkkiisi

Eläinmerkkisi lasketaan syntymäajasta. Koska kiinalaisessa almanakissa joka kerta liittyy viiden elementin painojakaumaan, kuvaus siitä, kuka olet, perustuu vuoden eläimeen – syntymävuotesi eläinmerkkiin – on vivahteikas, kun tarkastellaan viisi elementtiä syntymäpäivääsi ja syntymäaikaasi varten.

Vesi mukautuu ympäristöönsä. Joen läpi virtaava vesi heijastaa esteitä tielleen. Samoin vesielementti vaikuttaa persoonallisuuksiin tekemällä siitä tottelevaisen. Tämä voi johtaa siihen, että henkilö on joustava, mukautuva, ystävällinen ja ymmärtäväinen. Ihmiset, joihin vesielementti vaikuttaa, ovat usein hyviä kuuntelemaan ja heillä on usein hyvin kehittynyt intuitio ja hyvä psykologinen näkemys toisista ihmisistä. He eivät pidä kaunaa, ajattelevat hyvin objektiivisesti ja muodostavat useimmiten mielipiteensä kokonaisvaikutelman perusteella, jossa he punnittavat eri näkökulmia objektiivisesti toisiaan vastaan.

Kiinalainen astrologia
Viisi elementtiä