Horoskooppi | Miten viikkohoroskooppia käytetään?

Astrologia | Viikkohoroskooppi

Viikoittainen horoskooppia käytetään käsittelemään tulevan viikon mahdollisuuksia ja sudenkuoppia. Kun olet tietoinen siitä, mitkä suotuisat ja epäsuotuisat energiot vaikuttavat horoskooppiisi tulevalla viikolla, sinulla on mahdollisuus kohdata tulevan viikon mahdollisuutesi, mahdollisuutesi ja sudenkuopat.

Astrologia tarkoittaa suoraan käännettynä kreikasta “tähtien tutkimusta” ja kuvaa tiedettä taivaankappaleiden vaikutuksesta ihmiselämään. Länsimaisen astrologian perusta on tieto, joka meillä on maailmankaikkeudesta, sen alkuperästä, kehityksestä ja taivaankappaleista. Löydämme tarkan tiedon tästä tähtitiedestä.

Astrologia | Viikkohoroskooppi

Mitä paremmin tunnet horoskooppisi, sitä enemmän iloa saat viikoittaisesta horoskoopistasi. 12 horoskooppimerkkiä voidaan edullisesti pitää mallina persoonallisuustyypeistä, joista jokaisella on oma tapansa kokea, nähdä ja arvioida maailmaa. Horoskooppimerkkien tunteminen voi antaa käsityksen omasta ja muiden käyttäytymisestä ja soveltua henkilökohtaisen kehityksen työkaluksi.

Voimme edullisesti pitää horoskooppia kaikkien ihmisten mallina, jaettuna kahteentoista persoonallisuustyyppiin. Horoskooppimerkit kuvaavat kunkin tyypin tyypillisiä ajatus- ja toimintamalleja, syvälle juurtuneita motiiveja kunkin tyypin tekemiselle – jos katsomme horoskooppimerkkejä tällä tavalla, se voi auttaa meitä ymmärtämään itseämme paremmin ja saamaan yhteyttä teemojen avulla voimme kannattavasti käsitellä saavuttaaksemme enemmän iloa ja tyytyväisyyttä elämään.

Astrologia | Viikkohoroskooppi

Ottamalla selville, kuinka pisteyttää eri horoskooppimerkit – eli mikä on Ascendantti, Descendant jne. – voiko malli auttaa meitä ymmärtämään itseämme paremmin ja pääsemään kosketuksiin teemojen kanssa, joita voimme edullisesti käsitellä saavuttaaksemme enemmän iloa ja tyytyväisyyttä elämässä.

Sen lisäksi, että horoskooppi on malli omien persoonallisuusmalliemme ymmärtämisessä, ne ovat myös malli, jolla ymmärrämme toisten persoonallisuuskuvioita ja auttavat siten ymmärtämään paremmin ympäristöämme. Näin ollen tietäen, kuinka tyypit ovat motivoituneita ja näkevät maailman, voit helpottaa omaa vuorovaikutustasi muiden kanssa. Ei vähiten nVuosi you ingVuosi ryhmäkonteksteissa ja ehkä jopa stVuosi motivoimaan ryhmän jäseniä tai koota heidät edullisimmalla tavalla.

Astrologia | Viikkohoroskooppi

Viikkohoroskooppia käytetään myös positiivisena vahvistuksena. Affirmaatioiden käyttö on tehokas työkalu tehdä arjesta hauskempaa, vahvistaa voimaantumistasi ja olla rauhassa oman elämäsi ja itsesi kanssa. Sana affirmatio tulee latinan sanasta affirmatio, sanoista “vahvistaa”.

Kyse on oman tien löytämisestä. Mikä toimii sinulle. Tärkeintä on, että tapasi toimii sinulle. NVuosi käytämme positiivisia lausumia ensimmäisessä persoonassa, vahvistamme ja luomme ajattelumme ja kykymme astua itse valitsemiimme malleihin.

Lisätietoja tulevasta viikosta. Joka viikko tuomme viikoittaiset horoskoopit ilmaiseksi ja verkossa.

Astrologia | Viikkohoroskooppi

Navigation Kuinka tehdä
horoskooppi
Navigation Viikon
horoskoopit
Navigation Kuinka käyttää
horoskooppi
Navigation