Horoskooppi | Mikä on viikkohoroskooppi?

Astrologi | viikon horoskooppi

Astrologia tarkoittaa suoraan käännettynä kreikasta “tähtien tutkimusta” ja kuvaa tiedettä taivaankappaleiden vaikutuksesta ihmiselämään. Länsimaisen astrologian perusta on tieto, joka meillä on maailmankaikkeudesta, sen alkuperästä, kehityksestä ja taivaankappaleista. Löydämme tarkan tiedon tästä tähtitiedestä.

Kiinalainen astrologia puolestaan ​​perustuu ajatukseen viidestä elementistä ja nVuosi kiinalainen astrologia käsittelee tähtiä ja kasveja, se on enemmän symbolisia elementtejä kuin todellisia taivaankappaleita.

Astrologia | Viikkohoroskooppi

Horoskooppi on kaksiulotteinen graafinen esitys valituista tekijöistä taivaalla valitulla hetkellä.

Erittäin suosittu horoskooppi on Vuosihoroskooppi, joka kertoo tulevan Voosin mahdollisuuksista ja kategorioista – rakkaus, työ, henkilökohtainen kehitys, lapset, perhe-elämä jne. Suosittu on myös syntymähoroskooppi, joka pyrkii syntymäajan ja -paikan perusteella antamaan kuvauksen siitä, millainen olet ihmisenä ja mitkä kehityspolut sopivat sinulle hyvin. Monet ovat myös tyytyväisiä viikkohoroskooppeihin, jotka kertovat kuinka kasvit stVuosivat suhteessa kahteentoista horoskooppimerkkiin viikon aikana.

Astrologia | Viikkohoroskooppi

Ensimmäinen asia, jonka katsot horoskoopissa, on se, mihin horoskooppimerkkiin olet syntynyt, ja sen yleiset ominaisuudet laaditaan. Horoskooppimerkkiä, johon olet syntynyt, kutsutaan Aurinkomerkiksi.

Katso seuraavaksi horoskoopin neljää kulmaa, jotka löytyvät katsomalla horoskoopin kahta akselia. Nouseva-laskeva akseli näyttää auringon nousun idässä (nouseva) ja sen laskeutumisen lännessä (laskeva). Meridiaaniakselilla näkyy auringon kulminaatio päivällä (Medium Coeli) ja yöllä (Imum Coeli).

 • Ascendantti (A.C.)
  , on merkki, joka nousi syntymäpaikkasi itään horisontin yläpuolelle, kun synnyit, ja sitä kutsutaan joskus nousevaksi merkiksi. Tämä voidaan selittää myös sillä, että ascendantti on ekliptiikan aste, joka maan pyörimisen vuoksi nousee itäiseen horisonttiin syntyessään. Koska maapallo pyörii jatkuvasti, horisontin yläpuolelle nousee aina uusi ekliptikkaaste.
 • The Descendant (D.C.)
  , stVuosi vastapäätä ascendanttia ja siten aste, joka on syntymähetkelläsi siirtymässä alas läntisen horisontin alapuolelle.
 • Aurinkon keskipäivän asema (Medium Coeli)
  , on aste, jossa ekliptika nVuosi korkeimman pisteensä – nousussaan horisontin yläpuolelle – meridiaanina missä tahansa paikassa tiettynä aikana. Meridiaanin huippupiste, Zenith, on piste taivaalla, jonka näet, nVuosi katsot suoraan ylös pään yläpuolelle. Geometrisesti se on taivaanpallon piste, johon osuu viiva Maaenin keskustasta sen paikan kautta, jossa seisot, ja edelleen avaruuteen.
 • Imum Coeli (I.C.)
  , on päinvastainen aste kuin Medium Coeli, ja siten ekliptiikan alin kohta. I.C. ja M.C. vastaa samalla tavalla kuin A.C. ja D.C. Jos Skorpionin 7° on I.C. tulee 7° Härkästä M.C.

Astrologia | Viikkohoroskooppi

Seuraavaksi tutkimme, mihin horoskooppimerkkeihin yhdeksän planeettaa stVuosi on. Jokainen yhdeksästä planeettasta edustaa persoonallisuuden eri puolia. Persoonallisuuden eri puolten ilmaisu riippuu siitä, missä horoskooppimerkissä ja missä astrologisessa talossa planeetta stVuosi on.

Kaikki planeetat stVuosivat kulmasuhteessa toisiinsa ja näiden kulmien koosta riippuen planeetat vaikuttavat toisiinsa eri tavoin. Yleensä tulkintaan sisältyy viisi kulmasuhdetta, mutta joskus joitain kulmasuhteita ei ole olemassa. Esimerkiksi voi olla horoskooppeja, joissa ei ole juuri yhtään planeettaa, johon auringon kulmasuhde olisi 120°.

Vuosi teki tulkinnan ottamalla yhdeksän planeettaa yksitellen ja katsomalla mihin muihin planeetoihin sillä on pääkulmansa. Otamme esimerkkinä Aurinkon planeetan ja katsomme kuvitteellisessa esimerkissä, millaisia ​​kulmikkaita suhteita sillä on.

Astrologia | Viikkohoroskooppi

 • Aurinkon talous
  , kulmasuhteella on vaikutus: planeetan vaikutuksen tulee olla ilmeinen ihmisen luonteessa. Jos tämä on esimerkiksi is Uranus –alkuperäisyyttä, pioneerihenkeä ja kapinallisuutta. Näiden luonteenpiirteiden pitäisi siis olla ilmeisiä henkilön luonteessa.
 • Aurinkon seksitiili
  , 60° kulmasuhteella on vaikutus: osoittaa kyseisen periaatteen harmonisen sisäisen kehityksen. Jos tämä on esimerkiksi Mars – Vitality. Hyvä fyysinen rakenne ja energiavarastot. Näiden ominaisuuksien pitäisi siten osoittaa kyseisen periaatteen harmonista sisäistä kehitystä.
 • Aurinkon kvadratuuri
  , kulmasuhde 90° on yksi kahdesta negatiivisesta kulmasuhteesta. Kvadratuurin vaikutus: stVuosi sisäiseen konfliktiin. Esimerkiksi jos tämä on Kuu – emotionaalisesti epävakaa, vanhempien välisiä konflikteja. Revitty päivittäisten tehtävien ja tunnetarpeiden välillä.
 • Aurinkon kolmio
  , kulmasuhteella 120° on vaikutus: sama kuin Sextile, mutta vahvempi, joten ominaisuudet stVuosi enemmän eteenpäin , myös ulospäin .
 • Aurinkon vastustus
  , kulmasuhde 180° on toinen kahdesta negatiivisesta kulmasuhteesta. Opposition vaikutus: stVuosi ulkoiseen konfliktiin.

Astrologia | Viikkohoroskooppi

Astrologiassa aurinko kiertää maata eikä päinvastoin. Kuuta pidetään keskuksena ja aurinko kiertää maata. Tätä ympyrää kutsutaan ekliptikaksi

Aurinko liikkuu vuotuisessa näennäisliikkeessään useiden tähtikuvioiden läpi, joita kutsutaan Zodiaciksi. Ne kaikki ovat nauhalla 8° kummallakin puolella pitkin ekliptiikkaa.

Aurinko liikkuu ekliptisen ympyrän läpi nopeudella yhtä astetta sekunnissa. päivä. Kaikki planeetat kulkevat samaa polkua kuin aurinko tämän pallon ympärillä. Ne liikkuvat 16°:n vyössä, joka sijaitsee ekliptiikan kummallakin puolella, ja tätä vyötä kutsutaan horoskoopiksi. Nämä 12 horoskooppimerkkiä ovat kukin 30 astetta tästä ympyrästä. .

Koska maapallo pyörii myös oman akselinsa ympäri, kestää vain 24 tuntia peittää koko taivaanvahvuus maasta katsottuna. Ja tätä ympyrää, jonka liike on päinvastainen kuin horoskoopin, kutsutaan 12 astrologiseksi taloksi. Niiden koko ei välttämättä ole 30 astetta. Erilaisia ​​talojärjestelmiä on yli kymmenen ja siten yli kymmenen tapaa piirtää horoskoopin 12 taloa.

12 astrologista taloa käytetään tulkintaan horoskoopissa. Niiden merkitys vaihtelee sen mukaan, mitä ja kuinka monta planeettaa niissä on horoskoopissa.

Yksittäinen planeetta vaikuttaa horoskooppiin, minkä horoskoopin mukaan se stVuosi. Missä ajassa ja avaruudessa nämä ominaisuudet ilmenevät, näkyy astrologisesta talosta, jossa planeetta sijaitsee. Jos esimerkiksi planeetta sijaitsee 10. talossa – julkinen julkisivumme, minäkuvamme, maineemme ja ammattimme – sen vaikutus ilmaistaan ​​näissä yhteyksissä.

Astrologia | Viikkohoroskooppi

Voit hyvin laatia horoskoopin itse – vuosihoroskoopin, syntymähoroskoopin, viikkohoroskoopin jne. Menettelytapa ja selitys tulkinnan tekemisestä löytyy yllä olevasta osiosta: Kaksitoista horoskooppimerkkiä, yhdeksän planeettaa, kaksitoista astrologista taloa.

Mutta sinulta puuttuu viimeinen tärkeä ainesosa! Horoskoopin tekemisen lähtökohtana on, että tiedät useita valittuja tekijöitä taivaalla valitulla hetkellä. Mutta jos tämän tiedon hankkiminen edellytti monimutkaisia ​​taulukkohakuja ja monia laskelmia, nykyään nämä tiedot on helppo löytää.

Voit joko etsiä ohjelmistoa, joka tekee kaiken työn puolestasi – eli laskee tiedot, tekee tulkintoja, laatii horoskoopin.

Tai voit etsiä ohjelmistoja, jotka keskittyvät juuri puuttuvaan ainesosaan, nimittäin kasvien sijaintiin tiettynä ajankohtana ja niiden kulmasuhteeseen toisiinsa ja aurinkoon. Tätä tähtitiede käsittelee. Voit siis etsiä myös ohjelmistoja, jotka on suunniteltu käytettäväksi tähtitieteessä.

Astrologia | Viikkohoroskooppi

Navigation Kuinka tehdä
horoskooppi
Navigation Viikon
horoskoopit
Navigation Kuinka käyttää
horoskooppi
Navigation